Terme Belediyesi işçileri sağlık kontrolünden geçti

TAKİP ET

Terme Belediyesi iş ve işçi sağlığı güvenliği kapsamında bütün işçi ve sözleşmeli personellerini sağlık taramasından geçirdi.

Terme Belediyesi iş ve işçi sağlığı güvenliği kapsamında bütün işçi ve sözleşmeli personellerini sağlık taramasından geçirdi.

Terme Belediyesi, iş ve işçi sağlığı güvenliği kapsamında 33 adet kadrolu işçi ve 10 adet sözleşmeli personellerini sağlık taramasından geçirdi. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yasası kapsamında gerçekleştirilen sağlık taramasındaki veriler personele ait sağlık takibi dosyalarına işlenecek. 
KAPSAMLI SAĞLIK TARAMASI
Gezici sağlık araçları ile Terme Belediyesi Temizlik İşleri şantiyesinde gerçekleştirilen sağlık taramasında, belediye personellerine akciğer filmi, solunum testi, idrar tahlili, odyo (işitme testi) ve kan testi muayenesi yapıldı.
HİZMET VERİMLİLİĞİ SAĞLIKTAN GEÇER
Daha güzel bir Terme için var güçleriyle çalışan Belediye personelinin sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Şenol Kul yaptığı açıklamada, “Belediyemiz personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir “ dedi.