Terme Belediyesi temizlik filosuna yeni araçlar ekledi

TAKİP ET

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan araç filosuna 3 adet yeni araç desteği yapıldı.

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Terme Belediyesi, daha geniş alana daha hızlı ve etkin hizmet götürmek amacıyla temizlik araç parkını genişletti. Kullanılan araçlara 3 adet yeni araç ekleyen Belediye gücüne güç kattı. 
Değişen ve gelişen Terme’nin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mevcut Temizlik İşleri şantiye alanını ilçenin Çay mahallesine taşımak için çalışmalarına devam eden Belediye’de DMO Genel Müdürlüğünden satın alınan 3 adet 2016 model Mercedes marka 11+1 m3 araçlar ilçeye geldi. 
EL ELE GELECEĞE YÜRÜYORUZ
Belediye meydanına gelen araçları Belediye meclis üyeleri ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Şenol Kul Terme’deki gelişime dikkat çekti. Başkan Kul “Geniş bir coğrafyaya hizmet ediyoruz. Her geçen gün araç filomuzu artırarak Terme’deki temizlik hizmetini en üst seviyeye çıkartıyoruz. Temiz Terme için hep birlikte el ele vererek geleceğe yürüyoruz. Daha temiz ve yaşanabilir bir Terme için daha hızlı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.
ÇÖPÜ KENDİMİZ TOPLUYORUZ
Halkın cebinden çıkan her kuruşun hesabını yaptıklarını ifade eden Başkan Kul, şunları kaydetti: "Kaynakların verimli kullanılması için şartları sonuna kadar zorluyoruz. Özellikle alınan yeni çöp kamyonları ile bölgemizde çöp toplama işlemini belediye olarak biz kendimiz yapıyoruz. Yapılan bu hizmetin bütçemize çok ciddi katkıları var. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet süreci diliyorum.”

 

 

terme haberleri