Terme Belediyesi tüm kuruluşlar ile uyum içinde çalışıyor

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, YEDAŞ Terme-Salıpazarı İşletme Şefi olarak atanan Yunus Çolak'ı makamında ağırladı.

YEDAŞ Terme-Salıpazarı İşletme Şefi olarak görev yapan Elmas Çağlayan’ın emekliye ayrılması nedeni ile YEDAŞ Terme-Salıpazarı İşletme Şefi olarak atanan Yunus Çolak Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

BİLGİLER VERDİ

Ziyarette ilçede yaşanabilecek olası elektrik kesintilerine önlem alınması, genel aydınlatma, deplase ve yeni trafo merkezi hakkında Başkan Kul ile bilgi alışverişinde bulunan Çolak, kurum olarak yaptıkları çalışmalar ve sürdürdükleri projeler hakkında bilgi verdi.

KOORDİNASYON İLE EL ELE HİZMET

Terme Belediyesi’nin "Hizmet Odaklı Verimli Belediyecilik" anlayışı ile diğer kurum ve kuruluşlarla uyum içinde ortaya koyduğu işbirliği ve koordinasyon ile en iyi hizmeti en kısa sürede vatandaşa sunduğunu ifade eden Başkan Kul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kurumdan emekliye ayrılan Elmas Çağlayan’a Terme’ye sağladığı katkılardan dolayı da teşekkür eden Kul, “Bizim belediyecilik anlayışımız tüm diğer kurum ve kuruluşları ile sağladığımız sistemli bir koordinasyon ile el ele, millet menfaatine çalışmak şeklindedir. Bu anlamda şehir de altyapı üreten diğer kurumlarla tam bir uyum ve mutabakat içindeyiz. Bu da israfa ve plansız bir çalışma düzeni ile iş gücü harcanmasına yol açmadan halkımıza kaliteli hizmet götürebilmemizi sağlıyor” diye konuştu.