Terme Belediyesi yeni iş kamyonu aldı

TAKİP ET

Terme Belediyesi, tarihinin en fazla araçlı dönemini yaşıyor. Alınan iş makineleri ve otomobillerden sonra yeni alınan tuz serpme ve kar küreme aracı belediye tarafından ilçeye kazandırıldı.

Terme Belediyesi hizmet araçlarına her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Belediye son olarak daha etkin ve seri kar temizleme çalışması için 1 adet tuz serpme ve kar küreme aracı satın aldı. Yeni aracın son sistem teknoloji ürünü olduğu belirten, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “halkımız daha iyi hizmetlere layık” dedi.
“KIŞIN KAR TEMİZLEYECEK, YAZIN YOL YAPACAK”
İlçede en iyi ve hızlı hizmet noktasında, ihtiyaçlar doğrultusunda araç alımlarına devam ettiklerini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme Belediyesi olarak kar yağışlı günlerde yolların seri ve güvenli olabilmesi için 1 adet 4x2 çeker özellikli kamyon satın aldık. Bu kamyon kış aylarında ön tarafına kar küreme aparatı takılarak, karlı yolları temizleyecek aynı zamanda arka tarafa monte edilen tuz serpme aleti ile buzlanmayı önleyecektir. Çok işlevli bu aracımız yaz aylarında ise kar ile tuz aparatları sökülerek yol çalışmasında hizmet verecektir” dedi.
“4 MİLYONLUK YATIRIM, 25 YENİ ARAÇ”
Göreve geldikleri günden bu yana 25 adet yeni aracı belediye hizmetlerine kazandırdıklarını yeni kar küreme aracını yaklaşık 330 bin lira bedelle satın aldıklarını dile getiren Kul “Terme İlçemizde asfalttan kaldırıma, park bahçelerden yeşil alanlara, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yapısal dev yatırımlara, yani tüm alanlarda hızla çalışmaya devam ediyoruz. İlçe halkımıza en iyi hizmeti eksiksiz sunmak amacıyla da araç parkuruna yönelik yatırımlarımız sürüyor. Yeni gelecek 1 aracımız ile birlikte bu güne kadar toplamda 4 milyon liranın üzerindeki bedelle araçları belediyemiz hizmetlerine kazandırdık. Araçlarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.