Terme okullarında yıl sonu etkinlikleri başladı

TAKİP ET

Konu insana yatırım, eğitime yatırım olunca hiçbir şeyi esirgemediklerini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul 'Bütçemizi, imkanlarımızı, mesaimizi insana yatırım için mümkün olduğunca çok harcamaya devam ediyoruz' dedi. Terme'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Eğitim Şenliği' ve okullarda yıl sonu etkinlikleri düzenleniyor. Terme Belediyesi Ramazan Sokağında gerçekleşen etkinliğe ilçeden 25 okul katılım sağlarken, Terme ana sınıfında da yıl sonu programları düzenlendi.

Gerçekleştirilen etkinliklere, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çakır, Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tuncay Demir, Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, Şube Müdürü Vahit Duran, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

PROGRAMLAR RENK KATACAK
Başkan Kul, Terme ırmağı yanına ilk kez kurulan ramazan sokağının Milli Eğitim camiasının eğitim şenliklerine tahsis edildiğini belirtti. Aynı yere kurulan sahne ile sosyal ve kültürel faaliyetlerde gerçekleştirileceğini ifade eden Kul “3 ay süre ile kalacak ramazan sokağında, değişik alanlarda yapılacak programlar ilçemize renk katacak” dedi.

HERKESİN BÜYÜK KATKISI VAR
Terme’de eğitimde gelinen noktada yerel yönetimden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, okul idaresinden öğretmenlere, okul aile birliğinden velilere kadar herkesin büyük katkısının bulunduğuna dikkat çeken Başkan Kul, "Gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitimli bir birey olarak yetişmeleri son derece önemli. Bizlerde belediye olarak her zaman eğitime destek olduk olmaya devam edeceğiz. Eğitim ülkemizin gelişmesinde de önemli bir yer tutmaktadır. Bu nedenle eğitimi ayrı bir önemsiyor ve katkılarımızı buna göre yapıyoruz. Eğitim adına yaptıklarımız bizim için bir görevdir. Bütçemizi, imkanlarımızı, mesaimizi insana yatırım için mümkün olduğunca çok harcamaya devam ediyoruz" dedi.

Terme Belediyesi