Terme'de DSİ yatırımları devam ediyor

TAKİP ET

Terme ilçesi Çangallar ve Sivaslılar mahallerinde taşkınların önlenmesi için, DSİ tarafından başlatılan ıslah çalışmaları devam ediyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçenin süratle geliştiğini belirterek, “Bu yatırımlar, ilçemize, her anlamda ciddi katma değer sunacaktır.” diye konuştu.

Terme ilçesine bağlı Çangallar ve Sivaslılar mahallelerindeki kanal ve derelerde taş tahkimatı ve yeni köprü inşaatı çalışmalarına devam ediliyor. Yapılan çalışmaların tamamlanması ile beraber Çangallar ve Sivaslılar mahallesi halkının her yağmur yağmasında korkulu rüyası haline gelen taşkın sorunu, Devlet Su İşleri (DSİ) Samsun 7. Bölge Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar ile ortadan kalkacak.

BÜYÜK PROJELER İLE DEĞİŞİM 
Terme’yi cazibe merkezi haline getirmek için yola çıktıklarının altını çizen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, hizmet çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek” Terme hayata geçen büyük projeler ile bir değişim sürecine girdi. Gelecek nesillerimiz, çocuklarımız daha modern, yaşam standartları yüksek bir şehirde yaşayacak. Bu yatırımlar, ilçemize, her anlamda ciddi katma değer sunacaktır. Tüm DSİ çalışmalardan dolayı, Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu başta olmak üzere Samsun DSİ 7. Bölge Müdürlüğü yetkililerine ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

Terme Belediyesi