Terme'de gönüller sabah namazın'da buluştu

TAKİP ET

Ak Parti Terme Gençlik kolları tarafından cami cemaatine sabah namazı sonrası çorba ikram edildi.

Ak Parti Terme Gençlik Kolları üyelerince düzenlenen “sabah namazı buluşmaları” devam ediyor. Belirlenen program çerçevesinde üyeler, haftanın cuma günleri ilçenin değişik camilerinde bir araya geliyor. Sabah namazının kılınmasının ardından cami cemaatine sıcak çorba ikramında bulunuyor. 

Son olarak Merkez Dörtyol Caminde gerçekleşen buluşmaya Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme Yönetim kurulu üyeleri Hasan Şentürk ve Ahmet Mangan, gençlik kolları başkanı Mesut Tombaş ve gençlik kolları üyeleri katıldı.


Terme’nin değişik camilerinde 1,5 yıldır sabah namazı buluşmalarını gerçekleştirdiklerini dile getiren Ak Parti Terme Gençlik Kolları Başkanı Mesut Tombaş “Uzun zamandır sürdürdüğümüz sabah namazı buluşmalarımız devam ediyor. Amacımız tüm gençlerimize sabah namazlarını camide kılma alışkanlığını kazandırmaktır. Rabbimiz tüm Müslümanlara namazlarını camide kılma bilinci kazandırsın. Bu vesile ile sabah namazı buluşmalarına tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz” diye konuştu. 
MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ
Gençlerin toplumda birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmak ve yardımlaşma duygularını geliştirmek amacı ile örnek çalışmalar yaptıklarını belirterek teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Birlik ve huzur mekânı olan camilerimizle gençlerimizle, cemaatle buluşmak, milli ve manevi değerlerimiz açısından önemlidir. Bugünkü cemaatimizin çoğu gençlerden oluşmaktaydı. Bu önemli değeri ve maneviyatı gelecek nesillere aktarmak ve gençlerin bir arada olduğunu görmek güzel bir şey. Emeği geçen kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Cami cemaati de uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek gençlere teşekkür etti.