Terme'de Kadir Gecesi Özel Programı Düzenlenecek

TAKİP ET

Terme Belediyesi Kadir Gecesi dolayısıyla özel program hazırlıyor. Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye meydanında düzenlenecek programın ayrıntılarını paylaşırken, kadir gecesini hep birlikte ihya etmek için Terme halkını o gece belediye meydanına davet etti.

İslam dünyası için en önemli günlerin başında yer alan ve bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi 31 Mayıs Cuma günü idrak edilecek. Terme Belediyesi, Kadir Gecesi'nde birbirinden özel etkinliklere imza atacak ve ilçede dualar ve ilahiler yankılanacak.
DOPDOLU BİR PROGRAM
Terme ilçe müftülüğü ve Terme Belediyesi işbirliğinde Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanın da yapılacak programda Kur'an-ı Kerim ziyafeti verilecek, ilahiler okunup dualar edilecek. Ayrıca imsak vaktine kadar devam edecek program kapsamında katılımcılara sahur ikramı da yapılacak.
BAŞKAN KILIÇ’TAN DAVET VAR
Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken Kadir Gecesi'ni karşılamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, Cuma gecesi saat 23:00’de tüm ilçeyi Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanına davet eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Vatandaşlarımızın bu gecenin feyiz ve bereketinden en iyi biçimde yararlanmasını temenni ediyorum. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemizin hayırlara vesile olmasını niyaz ederim” dedi.
 

ali kılıç