Terme'nin mutlu çocukları için 10 yeni park daha

TAKİP ET

Terme Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerine 10 yeni oyun parkı kuruldu. Yeni oyun parkları ile birlikte son 4 yılda Terme'de 43 yeni oyun parkı kuran Terme Belediyesi her mahallede çocukların ve ailelerinin güzel vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Terme Belediyesi çocukları mutlu etmeye devam ediyor. Daha öncesinde 33 oyun parkını Terme’nin farklı mahallerine kuran Terme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 3-4 ay gibi kısa bir zamanda 10 parkın daha yapımını tamamlayarak Terme’ye 4 yılda 43 yeni oyun parkı kazandırıldı. 

Yapılan yeni oyun gruplarının içerisine gelen talepler doğrultusunda fitness ekipmanları da yerleştiren Terme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kendi atölyelerinde ürettikleri bank ve kamelyalarla da oyun gruplarının çevresini ailelerinin vakit geçirebileceği alanlara dönüştürüyor. 

HER MAHALLEMİZDE BİR PARK OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Çocukların güvenli ortamlarda oyun oynamalarını ve aileleri ile vakit geçirebilmelerini sağlamak adına Terme ilçesinin her mahallesine oyun parkı kurmak hedefi ile yola çıktıklarını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Oyun bir çocuğun yaratıcılığını geliştiren en büyük etmenlerden biri. Bizlerde ilçemizde çocuklarımızın rahat ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak adına her mahallemizde bir oyun parkı sözü ile yola çıktık. Bu noktada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Daha önce Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından 33 park yapılmıştı. Şimdi de yine, gelen talepler doğrultusunda eksik olan mahallerimize 10 yeni park daha Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yapıldı. Bu noktada hedefimiz her mahallemizde bir park olması ve orada yaşayan çocuklarımızın mutlu olması ve güvenli bir ortamda oyun oynayabilmesi. Bu yapılan 10 parkın ardından 15 park için de planlamamız yapıldı. Söz verdiğimiz gibi bu 15 park da kısa sürede yapılacak. Bizler çocuklarımız için yatırım yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 
 

Terme Belediyesi