Üreten kadınlardan Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

ilk Kıvılcım 1919 - Havza Kadın Üretim Kooperatifi Başkanı ve yöneticileri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ederek kooperatife vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ettiler. Başkan Özdemir; 'Kadın ne kadar güçlü ise toplumda o kadar güçlüdür.'dedi.

İlk Kıvılcım 1919 - Havza Kadın Üretim Kooperatifi Başkanı Nihal Baştuğ, Kooperatif kurucusu Şerife Döndür Acar ve yönetim kurulu üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza’nın onur konuğu olduğu 6. Samsun Tarım Fuarında kooperatife vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

 İlk Kıvılcım 1919 - Havza Kadın Üretim Kooperatifi Başkanı Nihal Baştuğ;“Üreten ve üretmek isteyen kadınlarımız bir araya geldi ve başardık. Birlikte çalışıp gelişeceğiz. Kendimiz, ailemiz, ülkemiz için üretip çok çalışacağız. Kurulduğumuz günden bu yana ve Tarım Fuarında vermiş olduğunuz bizlere vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizden ötürü Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e teşekkür ederim.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Kadın ne kadar güçlü ise toplumda o kadar güçlüdür. Tarım Fuarı hem Havza için hem de kooperatifimiz için güzel geçti. Üreten kadınlarımız Havza Belediyesi olarak her zaman bayanların yanındayız. İnşallah kooperatifimiz kendi ürünleri ve markası ile Havzamızın gurur kaynağı olacaktır.” dedi.

Ziyaretin sonunda İlk Kıvılcım 1919 - Havza Kadın Üretim Kooperatifi Koordinatörü Nihal Baştuğ tarafından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e kooperatifin kuruluşunda vermiş olduğu desteklerden ötürü kendi yaptıkları ürünlerden oluşan hediyeyi paketini takdim ettiler.

Üreten kadınlardan Başkan Özdemire ziyaret