Yakakent Kaymakamı Eroğlu: Virüse Karşı Maske Üretiyoruz

TAKİP ET

Yakakent Kaymakamı Fatih Eroğlu,"Tüm Dünyayı ve Ülkemizde etkisi altına alan Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki deneyimli eğitici öğretmenlerimiz tarafından ilçemizde maske üretiyoruz" dedi.

Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ve Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi personeli Birkan Batur ile birlikte Yakakent Kaymakamı Fatih Eroğlu, maske üretimi  yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret  etti.

'İLÇEMİZDE ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ'
Koronavirüs’e  karşı  mücadele ettiklerini  dile getiren  Yakakent  Kaymakamı  Fatih Eroğlu,"İlçemizde Kamu Kurumlarında çalışan Emniyet, Jandarma , Sosyal Yardımlaşma ve diğer kamudaki çalışışta sürekli maske ihtiyacı olan personel için maske dikimi yapmamızda yardımlarını esirgemeyen  başta  Halk Eğitim Müdürlüğümüz Kadir Çakır  Usta Öğreticilerimizin Merkezimizde toplayarak Giyim Atölyemiz de  maske dikimi çalışmamıza başladık. Maske dikimi çalışmamızda Kurumun Müdür Yardımcısı Suna Demir  ve Usta Öğreticilerimiz den Lale Kapusuz, Kader İnan,Banu Atasoy, Tuba Balaban, Alev Kızılkan ve Saime Altan  görev yapmaktadır. Günlük dikilen kumaşlar en son dezenfekta edilerek kilitli poşetlere konmaktadır. He gün  150-200 arası maske dikilmektedir. Maske dikiminde görev yapan usta öğreticilerimiz hiçbir ücret almadan bu işi yapmaktadırlar. Ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum "diye konuştu.  
Haber:Köksal ÖNER