Yeşilyurt AVM'de 29 Ekim Cumhuriyet Coşkusu

TAKİP ET

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yıldönümünü her yıl olduğu gibi bu yılda coşku ve gururla kutlamaya hazırlanıyor.

Bu Kutlu gün anısına Gerze’den Samsun’a yapılan ve günlerce sürecek  olan Cumhuriyet Yürüyüşünün bitişi ve bayrak teslim töreni 28 Ekim Cuma günü Saat 17.00 ‘de Yeşilyurt Alışveriş Merkezi sahil tarafında Cumhuriyet Kadınları Bandosu eşliğinde gerçekleştirilecek. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde  Saat 17.00 – 18.30 saatleri arasında milli birlik ve beraberlik ruhunu yaşatacak marşlarla Cumhuriyet Kadınları Bandosu katılımı ile Bando Gösterileri sahne alacak. Büyük küçük herkesin ellerindeki şanlı bayrağımızla eşlik edeceği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel marşlar, Yeşilyurt AVM ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak 
29 Ekim Cumartesi günü saat 14.00- 16.00 aralığında Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Fast Food katında Pera Sanat Akademi’nin katılımıyla gerçekleşecek olan Prodigies etkinliğinde 3,5-11 yaş arasındaki tüm çocuklarımız müziğe ilk adımı atacak. .Ritmlerle , İngilizcenin birleştirildiği bu etkinlikte hem yabancı dilini hem de el ve göz koordinasyonunu geliştirecek. Ardından saat 16.00’da başlayacak Türkiye’nin farklı bölgelerinden seçilmiş olan Halk oyunları gösterisi ile görsel şölen yaratacak.         
Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, bu muhteşem coşkuyu paylaşmak için tüm Samsun halkını davet eder. Detaylı bilgi ve tüm kampanya, moda ve etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.