Yeşilyurt AVM'de Annelere Hediye Kampanyası

TAKİP ET

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Gününün yaklaştığı şu günlerde ziyaretçilerine harcadıkça kazanma şansı sunuyor.

 Anneler Günü alışverişini fırsata dönüştüren Kampanya ile 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese ‘ Özel Kutusunda Türk Kahvesi Fincanı’ kazanma fırsatı.
Anneler Gününe özel gerçekleştirilecek kampanya dahilinde 11-14 Mayıs tarihleri arasında tek seferde yada toplamda 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş yada faturalarını danışma bankosuna işletip, 1. katta kurulacak olan 
‘ Ev Konseptli ‘ alanda anında Özel Sunum Kutusunda Türk Kahvesi Fincanını alabilecekler.  AVM ziyaretçilerinin ister bir mağazadan, isterlerse farklı farklı mağazalardan yapacakları alışverişlerinin toplamı 1000 TL' ye ulaştığında yapmaları gereken tek şey Lucky Card bankosuna uğramak.
Yeşilyurt AVM kampanya hediyeleri ile dikkat çekmeye devam ederken kurduğu günün anlam ve önemine uygun  kampanya alanlarıyla da ziyaretçilerini gülümsetiyor.
Lucky Card fırsatlar dünyası AVM müşterilerini hem kampanyalardan yararlandırıyor, hem de onlara her alışverişe kazandırdığı puanlarla onlarca hediye seçeneği sunuyor. 
  Alışveriş ve eğlencenin Atakum'daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz