Yeşilyurt AVM'de ara tatile özel çocuk şenliği

TAKİP ET

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi marka karmasıyla olduğu gibi etkinlikleriyle de alışverişin en keyifli adresi olmaya devam ediyor.

Okulların ara tatile girdiği 12-20 kasım tarihlerinde minik misafirlerine her gün öğretici ve bir o kadar da eğlenceli etkinlikler hazırlıyor.. Yenilenen konseptiyle miniclub çocuk oyun alanı şenlik yerine dönüyor.
Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi 12 Kasım cumartesi günü başlayıp 22 Kasım Pazar gününe kadar 14:00 – 17:00 saat aralığında doyasıya eğlence için tüm minik misafirlerini Miniclub çocuk oyun alanına bekliyor. Baran Sahne’nin katılımı ve Filiz Helva’nın katkılarıyla gerçekleşecek olan etkinlik takviminde Animasyon gösterisi, Yüz boyama, Çocuk dansları , Sosis Balon Yapımı , Sihirbaz Gösterisi , Resim Atölyesi, Kağıt Boyama , Puzzle Yapımı , Tiyatro Gösterisi ve bir çok ödüllü yarışmalarla minikler doyasıya eğlenecek.
Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi 9 gün sürecek etlinliklerine tüm minik misafirlerini davet eder. Detaylı bilgi ve tüm kampanya, moda ve etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.