Yüksel Yıldırım'dan pazar sürprizi: Türkiye'nin 5. Büyük Kulübü olmamıza az kaldı

TAKİP ET

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Artık son 5 yılda yaptıklarımız ile Türkiye'nin 5. Büyük Kulübü olmamıza az kaldı. Durmak yok, çalışmaya devam. Biz Avrupa'ya Atatürklü armamızla çok daha güzel yakışacağız!." dedi.

Sosyal medyadan yaptığı sürpriz açıklamalar ile gündeme oturan BaşkanYıldırım, Samsunspor'un, Türkiye'nin 5. büyük kulübü olacağını söyledi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kulübün Hollanda’daki ilk yurt dışı kampı ve Belçikalı Westerlo ile oynanan hazırlık maçındaki büyük taraftar desteğine dikkat çekerek, “Türkiye’nin 5. büyük kulübü olmaya az kaldık” dedi. Avrupa’da yükselen marka hedefiyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kulübün son dönemdeki yükselişi ve uluslararası başarısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Samsunspor’un Hollanda’da gerçekleştirdiği ilk yurt dışı kampını ve Belçikalı kardeş kulüp Westerlo ile yapılan hazırlık maçını büyük bir dönüm noktası olarak nitelendirdi.
Başkan Yıldırım, “Neden hep son zamanlarda Samsunspor Türkiye’nin 5. büyük kulübü olmaya adaydır diyordum? İşte kanıtı” diyerek, Hollanda kampının ve maçtaki taraftar desteğinin bu iddiayı net şekilde ortaya koyduğunu vurguladı.
Yıldırım, özellikle gurbetçi taraftarların yaz tatili ve izin dönemine rağmen deplasman tribününün neredeyse tamamen dolu olduğunu belirtti. “Maç öncesi ve esnasında taraftarlarımızın coşkulu şovları, sevgi gösterileri ve takıma olan desteği anlatılamazdı” diyen Yıldırım, maçın dostluk maçı olmasına rağmen taraftarların 90 dakika boyunca susmadan destek verdiklerini ifade etti.
Yıldırım, “Artık çok büyük bir camiayız demek hepimize yakışır. Bunu söylemekten benim dilim kurumuştu” sözleriyle kulübün geldiği noktaya vurgu yaptı. Başkan, sportif başarılarının sürdürülebilir olması için tüm güç ve akılla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Son beş yılda yapılan çalışmalarla Samsunspor’un Türkiye’nin 5. büyük kulübü olmaya çok yaklaştığını kaydeden Yıldırım, “Durmak yok, çalışmaya devam” mesajı verdi. Yüksel Yıldırım, “Biz Avrupa’ya Atatürklü armamızla çok daha güzel yakışacağız!” diyerek sözlerini tamamladı.

Samsunspor