Zakher Travel sahibi Cafer Kara Haunedy AVM'de

TAKİP ET

Azerbaycan'ın Uluslararası Turizm Seyahat Acentası Zakher Travel sahibi Cafer Kara, Trabzon Sürmene Yeniay'da bulunan Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezi'ni ziyaret etti.

Azerbaycan merkezli; Gürcistan, Rusya, Kazakistan, Kırgıziztan, Özbekistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ukrayna ve Polonya’da şubeleri bulunan Zakher Travel, dünya genelinde 10. Şubesini Türkiye’de Trabzon’da açtı. Trabzon’da TURSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı ve idari müdür Tayyar Mumcu’yu ziyaret eden Azerbaycan Zakher Travel sahibi Cafer Kara ve ekibi, TÜRSAB yetkililerine teşekkür ederek, kardeş ülke Türkiye’de ve Trabzon’da şube açmalarından çok memnun olduklarını vurguladı.
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu ziyaretinin ardından, Trabzon Sürmene Yeniay’da bulunan Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezi’ni ziyaret eden Zakher Travel sahibi Cafer Kara, Haunedy İşletme sahiplerinden Ali Rıza Köroğlu ve personel tarafından karşılandı. 
Haunedy AVM’de ürünleri inceleyen Zakher Travel sahibi Cafer Kara, Doğu Karadeniz Bölgesine, Uzungöle, Ayder’e gelen, Gürcistan’a, Batum’a geçen misafirlere yönelik mağazayı çok beğendiğini ifade ederek, Haunedy AVM işletme sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Ziya Sarıalioğlu’na teşekkür etti. Zakher Travel sahibi Cafer Kara’nın Haunedy ziyareti, hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 

Haunedy AVM