Zirve yolunda kritik viraj! Samsunspor Sakaryaspor deplasmanında

TAKİP ET

Samsunspor 9 Mart Perşembe günü saat 20.00'de deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. 45 puanla ligin ikinci sırasında yer alan Samsunspor'da hedef galibiyet.

Yılport Samsunspor, 9 Mart Perşembe günü saat 20:00'da deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri Emin Kar sahasında yaptığı antrenmanla tamamladı.
Kırmızı-Beyazlı ekip 8 Mart Çarşamba günü saat 11.45’de havayolu ile İstanbul’a oradan da karayolu ile Sakarya’ya hareket edecek. 
İki takım daha önce 32 kez karşı karşıya geldi. Sakaryaspor, kırmızı-beyazlıları tarihinde 11 kez mağlup ederken, Samsunspor ise yeşil-siyahlıları 13 kez mağlup etmeyi başardı. 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Sakaryaspor ve Samsunspor Maçının Hakemi Belli Oldu


Sakaryaspor ile Samsunspor son olarak, Spor Toto 1’inci Lig 2022/2023 sezonunun ilk devresinde karşılaştı. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi kırmızı-beyazlılar 3-2 kazanarak 3 puana ulaşan taraf oldu. Samsun ekibinin 3 golünü de Douglas Tanque kaydederken, Sakaryaspor’un gollerini Kabogno Kasongo ile Alim Öztürk(kk) filelere gönderdi.

Kırmızı kazak Samsunspor'a yine uğurlu geldi!


Medyabar'ın haberine göre; Türk futbolunun iki büyük köklü kulübü daha önce bol gollü karşılaşmalarda birbirlerine üstünlük sağladı. 1992/1993 sezonunda 2. Lig mücadelesinde kozlarını paylaşan iki  takımın mücadelesinde Samsunspor, Sakaryaspor’ 4-2 mağlup ederek 3 puan alan taraf olmuştu.
2004/2005 sezonunda Süper Lig karşılaşmasında Sakaryaspor, Samsunspor’u 4-2’lik skorla mağlup eden taraf oldu. Yeşil-siyahlıların golleri Ali Cansun(2), Burak Akdiş(2) kaydetti. Kırmızı-beyazlı Karadeniz ekibinin golle ise Kaies Ghodhbane(2)’den geldi. İki takım da birbirlerine karşı en farklı galibiyetlerini ise 3’er gollü farkla aldı.

Samsunspor Çaykur Rizespor maç sonucu 2-0! Samsunspor puan durumu

Samsunspor