Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, göreve geldiği nisan ayından itibaren yol bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Kentteki yol sorununu çözmek için sık sık saha ziyaretleri yapan Başkan Türkel, çalışmaları yerinde inceliyor. Yoğun mesai harcayan Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atakum’un kırsal ve merkez mahallelerinde kilit taş parke döşeme, malzeme serme, kanal temizliği ve yol açma çalışmaları ile ulaşım ağını adım adım iyileştiriyor. Kentte 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren 30 bin metrekare kilitli taş parke döşendi. Ekipler dört bir koldan zamanla aşınmış asfalt kaplamaları yenilerken, hasarlı yolları onararak vatandaşların kullanımına hazır hale getiriyor.
“TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Yasin Yıldırım, yol bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek “Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri olarak, ilçemizin 57 mahallesinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kırsal mahallelerimizde kanal temizliği ve reglaj çalışmalarıyla, sathi kaplamaya alt zemin oluşturmaktayız. Alt yapısı bitmiş mahallelerde ise kilitli taş parke döşeme işlemi yürütmekteyiz. 1 Nisan 2024 tarihi itibarıyla, 30 bin metrekare kilitli taş parke döşemesi yapıldı. Atakum’un yollarını daha konforlu hale getirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.
YEREL
Paylaş
Bizi Takip Edin
Atakum’da yol çalışmaları son hız devam ediyor
Hazır
Ekleme: 13.08.2024 17:48
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in göreve geldiği nisan ayı itibarıyla yol çalışmalarının hız kazandığı Atakum’da, ulaşım ağı adım adım yenileniyor.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Atakum’da yol çalışmaları son hız Atakum’un yolları adım adım onarılıyor
Sağlık Uzmanı Ayten Dide Uzunlar Canik'te konferans verdi
Canik'te Vatandaş Sordu, Başkan Sandıkçı Cevapladı
Terme'de Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı
Başkan İhsan Kurnaz Kıran Mahallesinde Vatandaşla Buluştu