Bunu en çok hak edenlerden birisi de Samsunspor taraftarları” dedi.
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen Yılport Samsunspor’un, 7 Mayıs 2023 Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu’nda yapacağı kupa töreni ve şampiyonluk şöleni için 1000 biletle taraftarın sevincine destek oldu. Başkan Deveci, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoyla iş insanlarına ve Samsun sevdalılarına da seslenerek taraftarla dayanışma çağrısı yaptı. Biletler ise Samsunspor yönetiminin ve taraftar gruplarının öncülüğüyle Samsunsporlulara ulaştırılmaya başlandı.
İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI
Başkan Deveci yayınladığı sosyal medya videosunda, “Sevgili Samsunlular. Beklediğimiz gün geldi. Samsunspor'umuz şampiyon oldu ve Süper Lig’e çıktı. 7 Mayıs Pazar günü bu olağanüstü günü kutlayacağız. Bunu en çok hak edenlerden birisi de Samsunspor taraftar grupları. Samsunspor taraftarlarının 7 Mayıs’ta yapılacak kupa töreni ve şampiyonluk şöleninde stadyuma gelebilmeleri için Samsunspor taraftarlarıyla dayanışmaya davet ediyorum. Ben Cemil Deveci olarak 1000 biletle bu kampanyaya katılıyorum. Samsunlu tüm iş insanlarımızı, Samsun sevdalılarını bu kampanyaya katılmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı. Kısa sürede on binlerce kişinin izlediği videoya Samsunspor taraftarlarından teşekkür mesajları yağdı.
GÜNCEL
Paylaş
Bizi Takip Edin
Başkan Deveci’den tarihi şölende taraftara bilet hediyesi
Hazır
Ekleme: 04.05.2023 19:36
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Süper Lig’e çıkarak şehri sevince boğan Yılport Samsunspor’un kupa töreni ve şampiyonluk şöleni için taraftara 1000 bilet hediye ederek, ”Bu olağanüstü günü kutlayacağız.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sağlık Uzmanı Ayten Dide Uzunlar Canik'te konferans verdi
Samsun İtfaiyesi yeni araçlarla güçleniyor: Yangın söndürme robotu hizmete alındı
OMÜ’de TÜBİTAK 1001 Proje Çalıştayı Düzenlendi
Başkan İkiz AK Parti Samsun İl Danışma Meclisi Toplantısı'na Katıldı
Başkan Sandıkçı'dan Mesaiye LGS Ayarı