Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, haftanın ilk iş gününe muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek başladı. Togar ziyaretlerinde projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Togar, haftanın ilk iş gününe mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek başladı. Ardından Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya ile muhtarlarla buluşan Togar, " Muhtarlar Derneği Başkanımız Mehmet Topçu ve değerli muhtarlarımızı ziyaret ederek Tekkeköyümüzün geleceğine dair büyük hayallerimizi birlikte omuz omuza gerçekleştirme yolunda atacağımız adımlar ve ayrıca mahallelerimizdeki öncelikler hakkında fikir alışverişinde bulunduk.
Bizleri misafir eden hizmet noktasında güzel paylaşımlar yaptığımız değerli Muhtarlar Derneği Başkanımız Mehmet Topçu ve mesai arkadaşı olmaktan gurur duyduğum tüm muhtarlarımıza misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Başkan Togar daha sonra vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Sorun, talep ve önerileri dinleyen Togar, şu ifadelere yer verdi: "Hemşehrilerimizin güzel temennileri ve yüzlerindeki tebessüm, çalışma azmimizi perçinleyerek kat kat artırıyor. Bu motivasyon ile gece gündüz demeden Tekkeköyümüz ve insanlarımızın mutluluğu için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Bu sevgiye layık olmaya, hemşehrilerimizle her daim buluşmaya devam edeceğiz."
SİYASET
Paylaş
Bizi Takip Edin
Başkan Hasan Togar Tekkeköy için çalışmaya, üretmeye devam ediyor
Hazır
Ekleme: 05.02.2024 23:44
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bizler hemşehrilerimiz ve bu ilçe için gönlümüzü verdik" diyerek haftanın ilk iş gününde vatandaşlarla bir araya geldi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
MHP Samsun'da İlçe Kongreleri Başlıyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Rümeysa Eker Açıklaması
Terme'de Rümeysa Eker AK Parti'den ve meclis üyeliğinden istifa etti!
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı istifa etti
AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş istifa etti