Mitingin AK Parti'nin bu seçim döneminde yapacağı 3. miting olduğunun altını çizen Başkan Mehmet Köse, Samsunluları mitinge davet etti.
Başkan Köse, "Şu anda propaganda sürecinin içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızın da tam bu sürecin başında Samsun'a gelecek. En son 4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamıştık.
Şimdi 15 Şubat'ta tüm hazırlıklarımızı, miting kesinleştiği saatten itibaren gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Perşembe günü Samsun'da tarihi bir gün yaşanacak.
Yakakent'ten Terme'ye, Vezirköprü'den Asarcık'a kadar tüm ilçelerimizin Cumhurbaşkanımıza sevdalı hemşerilerimizi Cumhuriyet Meydanı'na akın akın bekliyoruz.
Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediye Başkanımızı açıklarken Samsun'dan 'Karadeniz'in medarı iftarı' diye bahsetti. Birçok kez de 'gözbebeğim' dediği Samsun'da Cumhurbaşkanımızı en üst seviyede katılım ve coşkuyla karşılayacağız. İnşallah Cumhurbaşkanımızı buradan mutlu bir şekilde yolcu edeceğiz inşallah" dedi.
SİYASET
Paylaş
Bizi Takip Edin
Başkan Köse'den Samsun Mitingi'ne davet
Hazır
Ekleme: 14.02.2024 14:38
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Şubat'ta gerçekleştireceği Samsun Mitingi öncesi bir basın toplantısı düzenledi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
MHP Samsun'da İlçe Kongreleri Başlıyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Rümeysa Eker Açıklaması
Terme'de Rümeysa Eker AK Parti'den ve meclis üyeliğinden istifa etti!
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı istifa etti
AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş istifa etti