Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kazandırdıkları projelerin ve yatırımların Canik’in gelişim sürecinde önemli rol oynağını belirtti. Projeler ve yatırımlarla ilçeyi cazibe merkezi haline getirdiklerini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, Merkezi Hükümet Yatırımları ve belediye yatırımlarıyla ilçenin yeni bir kimlik kazandığını ifade etti. Canik’in Karadeniz Bölgesi’nin gözde şehirleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetleri ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı. 
“15 yıllık işi 5 yıla sığdırdık”
İlçeye değer katan proje ve yatırımları kazandırdıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imize yeni ve modern kimliğini kazanmasında önemli rol oynayan projeler ve yatırımlarla değer kattık. Azim ve gayretle çalışmalarımızı sürdürdük. 15 yıllık işi 5 yıla sığdırdık.
Merkezi Hükümet Yatırımlarımızla ve belediye yatırımlarımızla ilçemizi cazibe merkezi haline getirdik. Türkiye Yüzyılı’nda eser ve hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı ilçemizin gelişim sürecinde bir milat olarak tarihteki yerini alacak. İlçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL
Paylaş
Bizi Takip Edin
Başkan Sandıkçı: 15 yıllık işi 5 yıla sığdırdık
Hazır
Ekleme: 23.01.2024 12:59
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Başkan İbrahim Sandıkçı, yeni proje ve yatırımların yolda olduğunun mesajını verdi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sağlık Uzmanı Ayten Dide Uzunlar Canik'te konferans verdi
Samsun İtfaiyesi yeni araçlarla güçleniyor: Yangın söndürme robotu hizmete alındı
OMÜ’de TÜBİTAK 1001 Proje Çalıştayı Düzenlendi
Başkan İkiz AK Parti Samsun İl Danışma Meclisi Toplantısı'na Katıldı
Başkan Sandıkçı'dan Mesaiye LGS Ayarı