Gerçekleşen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında dünya şampiyonu olan Burak Deniz, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ,”Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında 21 yaş altı sağ ve sol kolda Dünya Şampiyonu olan ilçemizin evladı Burak Deniz kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarının sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, spora ve sporcuya olan desteğimizin her zaman süreceğini bir kez daha belirmek istiyorum ”dedi.
Şampiyon Burak Deniz hedefinin büyükler şampiyonasında dünya şampiyonu olmak olduğunu bunun için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
Bilek Güreşi Şampiyonu Başkan Topaloğlu’nu Ziyaret Etti
Antalya’da düzenlenen 43.Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası 14-23 Ekim tarihlerinde 53 ülkeden yaklaşık 1000’in üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleşti.
#BUGÜN SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?
Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz işlenmemekte, yalnızca IP adresiniz tekrar oy kullanımını önlemek amacıyla geçici olarak saklanmaktadır.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Dünya Tenisinin Buluşma Noktası Oldu
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
Galatasaray - Rennes hazırlık maçı canlı yayın izle | Galatasaray - Rennes maçı saat kaçta, hangi kanalda?
55 ve 19 Tesadüf Mü? Drongelen ile Holse'den Samsunspor Taraftarına Anlamlı Mesaj
Trabzonspor Sörloth'u geri mi getirmek istiyor? Trabzonspor'dan Sörloth girişimi