CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri depremde yıkılan binanın enkazında kalan kadını 108 saat sonra sağ olarak kurtardı.
CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerinde ardından sahada arama kurtarma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş’ta 108 saat enkaz altında kalan kadını sağ olarak kurtardı. Enkazdan yaralı olarak çıkartılan 65 yaşındaki Leyla Çukur isimli kadın CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri tarafından sağlık görevlilerine teslim edildi.
108 Saat Sonra Gelen Sevinç
CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş’ın merkez Dulkadiroğlu ilçesi, Sütçü İmam Mahallesi’nde depremde yıkılan 7 katlı binanın enkazında 108 saat kalan kadını sağ olarak kurtardı. CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, Leyla Çukur isimli kadının, yıkılan binanın enkazında yerini tespit etmesinin ardından hemen kurtarma çalışmalarına başladı. Gerçekleştirilen hummalı çalışmalarla enkazdan sağ olarak kurtarılan kadın, tedavi edilmek üzere sağlık görevlilerine teslim edildi.
BÖLGE
Paylaş
Bizi Takip Edin
CAK ekibi 108 Saat Sonra Sağ Olarak Kurtardı
Hazır
Ekleme: 10.02.2023 18:43
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri Enkaz Altında Kalan Kadını 108 Saat Sonra Sağ Olarak Kurtardı.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Salıpazarı'nda beton santraliyle hizmet hız kazandı
Bi Marka Türkiye Karadeniz Kongresi'nin sonuç bildirgesi yayınlandı
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz: Devletimizin Tüm İmkânları Seferber Edildi
Samsun'da sağanak alarmı Havza'da Hacı Osman Deresi taştı sel oldu!
Memur-Sen 1 Mayıs’ta Çorum’dan Dünyaya Seslendi: Paylaşımda Adalet, Dünyada Barış!