Header Reklamı
Canikli sporcular Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finale yükseldi SPOR
Paylaş
Bizi Takip Edin

Canikli sporcular Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finale yükseldi

Hazır

Ekleme: 19.04.2024 11:41 Tahmini okuma süresi: 1 dakika

Canik Belediyespor Kulübü sporcuları Yiğit Keskin ve Mustafa Eren Doğan Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda çeyrek finale yükseldi.

Antalya’da devam eden Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda gösterdikleri üstün performansla ön eleme ve eleme müsabakalarından galibiyetle ayrılan Canikli sporcular adını çeyrek finale yazdırdı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canikli sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Türkiye şampiyonluğu hedefleyen Canikli sporcular, çeyrek final karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. 
Takdirleri Topladılar 
Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Bekir Özer Türkiye Gençler, U23 ve Elite Büyükler Bay-Bayanlar Şampiyonası’nda teknik mücadeleleri ile rakiplerini saf dışı bırakan Canikli sporcular, yarı finale yükselmek için boy gösterecek. Şampiyonanın çeyrek finaller bölümde Canik Belediyespor Kulübü sporcusu Yiğit Keskin 45 kilogram kategorisinde, Canik Belediyespor Kulübü sporcusu Mustafa Eren Doğan 48 kilogram kategorisinde boy gösterecek. 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.