AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, bugün Çarşambalılar'la buluşuyor.
Saat 16.00'da Dikbıyık'taki karşılamanın ardından Başkan Adayı Gür, büyük bir konvoyla Çarşamba'ya gidecek.
Katılımın çok yoğun olması beklenen bu büyük buluşmada Çarşamba Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ile AK Parti ve MHP'nin üst düzey yöneticilerinin de yer alacağı açıklandı.
Dikbıyık'taki karşılamanın ardından konvoyla Çarşamba AK Parti İlçe Teşkilatı'na gidilecek. Saat 17.30'da başlayacak etkinliğin ardından tarihi Çarşamba Köprüsü'nden karşıya geçecek ekip, MHP İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret edecek.
Etkinliklere tüm vatandaşlar, partililer ve Çarşambalılar davet edildi.
SİYASET
Paylaş
Bizi Takip Edin
Çarşamba'da büyük buluşma
Hazır
Ekleme: 05.02.2024 13:59
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan'ın da katılacağı buluşmanın ardından Çarşamba'da sahaya inecek.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
MHP Samsun'da İlçe Kongreleri Başlıyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Rümeysa Eker Açıklaması
Terme'de Rümeysa Eker AK Parti'den ve meclis üyeliğinden istifa etti!
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı istifa etti
AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş istifa etti