Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza ekonomisinin can damarlarından biri olan Buğday Borsasını ziyaret ederek burada tarım sektöründe faaliyet gösteren esnaflar ile bir araya geldi.
Havza Kaymakamı Mustafa tarımın bölge ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek; “İnşallah Havza OSB’de tarımsal üretim yapan fabrikalar arttıkça tarımsal üretimde artacak. Tarım sektörü stratejik öneme sahip bir sektör. Bu yaşadığımız pandemi döneminde gördük.”dedi.
Ziyarette Kaymakam Ayvat’a; Hakim Suat Uçarlı, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük ve Önceki Dönem Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir eşlik etti.
YEREL
Yayınlanma: 08 Aralık 2025 - 15:40
Havza Kaymakamı Ayvat'tan Buğday Borsası'na Ziyaret
Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ziyaret programları kapsamında, bölgenin en önemli ticaret noktalarından biri olan Havza Buğday Borsası'nı ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.
YEREL
08 Aralık 2025 - 15:40











