İlkadım Belediyesi’nin, cami cemaatlerinin daha sağlıklı ve hijyenik şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri amacıyla başlattığı camilerin temizlik faaliyeti devam ediyor. Temizlik ekipleri camilerde, halıların süpürülmesi ve yıkanması işleminin ardından camları, kapıları, ayakkabılıkları ve camilerin şadırvanlarını da yıkıyor. Cami temizliği faaliyetlerinden dolayı cami cemaatlerinden olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Sosyal belediyecilik anlamında, vatandaşımızın her anında hep yanındayız” dedi.
‘VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN’
Camilerin, ekipler tarafından özenle ve titizlikle temizlendiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığına, hijyenine, güvenine çok önem veriyoruz. Bu kapsamda insan yoğunluğunun fazla olduğu mekanlar olan camilerimizde temizlik faaliyetlerine başladık ve devam ediyoruz. Kent merkezi ve kırsal mahalle camisi ayırt etmeksizin ekiplerimiz temizlik faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda camilerimizin halılarını süpürüp yıkıyor; mihrabı, minberi, camları, kapıları, ayakkabılıkları ve şadırvanları temizliyoruz. Gül suyu ile camilerimizde hoş kokular bırakıyoruz. Vatandaş buluşmalarımızda, camilerimizdeki temizlik faaliyetlerinden dolayı olumlu geri dönüşler alıyoruz. Hemşehrilerimiz için, gözbebeğimiz İlkadım için, çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
YEREL
Paylaş
Bizi Takip Edin
İlkadım’da camilerin hijyen seferberliği sürüyor
Hazır
Ekleme: 10.10.2024 17:12
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
İlkadım Belediyesi, ilçedeki camilerin temizlik faaliyetlerine devam ediyor. Halıları, camları ve şadırvanları yıkanan camiler, cemaatinin daha sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmesi için hazır hale getiriliyor.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
LGS sınavına öğrencileri Samsun Polisi yetiştirdi
Atakum’da yol çalışmaları son hız Atakum’un yolları adım adım onarılıyor
Sağlık Uzmanı Ayten Dide Uzunlar Canik'te konferans verdi
Canik'te Vatandaş Sordu, Başkan Sandıkçı Cevapladı
Terme'de Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı