Ramazan ayının başlaması ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, çat kapı iftar programları ve teravih namazı sonrasında vatandaşlarla buluşma programlarına devam ediyor. Her gün İlkadım’ın farklı bir mahallesinde vatandaşlarla buluşan Başkan İhsan Kurnaz, belediye hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirirken; vatandaşlardan gelen talepleri de dinleme fırsatı buluyor.
‘İLKADIM İÇİN DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ’
İlkadım Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan İhsan Kurnaz, “Ramazan ayının gelmesi ile birlikte, ilçemizde ramazan ayı programlarımıza devam ediyoruz. Bu noktada, iftar sonrasında belirlediğimiz mahallelerde, program dahilinde teravih namazı sonrasında hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet etme ve onları dinleme fırsatımız oluyor. Göreve geldikten sonra ilçemizin tamamını iki kez taradık. Yollarımızdaki, kaldırımlarımızdaki eksikleri giderdik, gidermeye de devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizin ana arterlerinin tamamını yaptık. Asfalt üretim tesisimiz var, emisyon tesisimizi ve taş parke tesisimizi yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açacağız. Bu yıl kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere ilçemizdeki tüm ara sokakları ulaşımda daha konforlu hale getireceğiz. İlçemiz için, hemşehrilerimiz için daha iyi hizmetler yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Hançerli Mahallesi’ndeki Abdullahpaşa Camii’nde kılınan teravih namazı sonrasında gerçekleşen sohbet programına; AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, İlkadım Belediye Meclis Üyeleri, Hançerli Mahalle Muhtarı Hava Demir Karaduman ve mahalle sakinleri katıldı.
GÜNCEL
Paylaş
Bizi Takip Edin
İlkadım’da teravih buluşmaları devam ediyor
Hazır
Ekleme: 10.03.2025 11:09
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Teravih namazı sonrası İlkadımlılarla buluşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Bu yıl kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere ilçemizdeki tüm ara sokakları, ulaşımda daha konforlu hale getireceğiz” dedi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sağlık Uzmanı Ayten Dide Uzunlar Canik'te konferans verdi
Samsun İtfaiyesi yeni araçlarla güçleniyor: Yangın söndürme robotu hizmete alındı
OMÜ’de TÜBİTAK 1001 Proje Çalıştayı Düzenlendi
Başkan İkiz AK Parti Samsun İl Danışma Meclisi Toplantısı'na Katıldı
Başkan Sandıkçı'dan Mesaiye LGS Ayarı