Terme Belediyesi’nin çağrısıyla kurulan Terme Kent Konseyi’nin Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün Terme Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. 128 delegenin katıldığı toplantıda Dilek Aydın ve Merih Kargı başkan olmak için yarıştı.
Genel kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Birlikte yönetmek kavramının önemini biliyoruz ve o doğrultuda hareket ediyoruz. STK’lar, siyasi partiler ve kamu kurumlarının temsilcilerinin yer aldığı Kent Konseyimiz, aslında toplumun her kesiminin ayrı ayrı sesini barındırıyor. Bugün burada yapılan genel kurulun ardından Kent Konseyimiz kadın, genç, engelli ve çocuk meclisleri oluşturacak. Kısacası toplumun her kesiminin talep ve önerileri doğrultusunda ilçemizin geleceği için birlikte projeler oluşturacağız. Her iki adayımıza da başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Adayların yaptıkları konuşmaların ardından genel kurul toplantısında Kent Konseyi başkanlık seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerde, Dilek Aydın 66 oy alarak Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilirken Merih Kargı 47 oy aldı.
Başkan Şenol Kul, 66 oyla Terme Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Dilek Aydın’ı kutlayarak, “Kent Konseyimiz, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını daha iyi anlayarak, çözüm odaklı çalışmalar yürütecek. Birlikte yönetmenin, çok sesliliğin önemini biliyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Kent Konseyimiz ilçemize hayırlı olsun. Dilek Hanım’a yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.
BÖLGE
Paylaş
Bizi Takip Edin
Merih Kargı ve Dilek Aydın Terme Kent Konseyi için yarıştı
Hazır
Ekleme: 18.09.2024 23:22
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Terme Belediyesi’nin çağrısıyla kurulan Terme Kent Konseyi’nin bugün yapılan seçimli genel kurul toplantısında Kent Konseyi Başkanlığı’na Dilek Aydın seçildi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Salıpazarı'nda beton santraliyle hizmet hız kazandı
Bi Marka Türkiye Karadeniz Kongresi'nin sonuç bildirgesi yayınlandı
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz: Devletimizin Tüm İmkânları Seferber Edildi
Samsun'da sağanak alarmı Havza'da Hacı Osman Deresi taştı sel oldu!
Memur-Sen 1 Mayıs’ta Çorum’dan Dünyaya Seslendi: Paylaşımda Adalet, Dünyada Barış!