Havza Ticaret ve Sanayi Odası ile Havza Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile açılan stant yoğun ilgi gördü.
Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Yüksel’in ev sahipliğinde çalışmalarına devam eden stant özellikle Havza OSB’de yapılan yatırımlar, yer tahsisleri ve buna bağlı olarak kariyer imkanları hakkında ziyaretçilere bilgiler verildi.
Havza TSO ve OSB standında ziyaretçilere İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifine de yer verilerek Havzanın unutulmaya yüz tutan fakat yapılan tanıtım çalışmaları ile yeniden gündeme gelen halukça çorbası ikram edildi.
Havza TSO Başkanı Erkan Acar OKAF 25’in önemli bire organizasyon olduğunu ifade ederek; “Gençlerimiz için kendilerine sunulan çeşitli fırsatlar ve başarılı bir kariyer için kendilerini nasıl hazırlayabilecekleri hakkında bilgi edinmeleri için eşsiz bir fırsat sağladı.” Dedi.
TSO Başkanı Acar Havza’nın Havza OSB ile birlikte tam bir istihdam ve kariyert merkezi olacağını belirterek; “Havza OSB kısa süre sonra ilimizin hatta Karadeniz’in en önemli istihdam merkezi olacak. Gençlerimize istihdan ve kariyer imkanı sunacak olan OSB’miz için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Fuarda bizleri yalnız bırakmayan başta Havza Kaymakamımız Mustafa Ayvat, Belediye Başkanımız Murat İkiz olmak üzere herkese teşekkür ederim.”dedi.
GÜNCEL
Paylaş
Bizi Takip Edin
OKAF 25’te Havza TSO ve OSB Standına Yoğun İlgi
Hazır
Ekleme: 14.04.2025 18:10
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
"Kariyerin İçin Bir Başlangıç Noktası: Harekete Geç" sloganıyla yola çıkan ve genç yetenekleri iş dünyasının temsilcileri ile buluşturan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'25'), yoğun katılımla başladı.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sağlık Uzmanı Ayten Dide Uzunlar Canik'te konferans verdi
Samsun İtfaiyesi yeni araçlarla güçleniyor: Yangın söndürme robotu hizmete alındı
OMÜ’de TÜBİTAK 1001 Proje Çalıştayı Düzenlendi
Başkan İkiz AK Parti Samsun İl Danışma Meclisi Toplantısı'na Katıldı
Başkan Sandıkçı'dan Mesaiye LGS Ayarı