Reklam
Reklam

Advertorial - tanıtım yazısı yayınlanma sözleşmesi

İnternet sitenizi, markanızı, firmanızı, hizmetlerinizi tanıtmak için Gazetenizolsun.com'da yayınlanan Advertorial reklam yada tanıtım yazılarının sorumlulukları içerik sahiplerine aittir. 

Sitemizden link verilen sayfalardaki bilgilerin doğruluğunu garanti etmemekte, herhangi bir taahhütte bulunmamakla birlikte, bu tür link verilen sayfalara erişimi, kendi yazılı muvafakatine bağlayabileceği gibi, uygun görmeyeceği linklere erişimi her zaman kesebilir. 

(Linklerin sitemizde kalma süreleri anlaşma ve fiyata göre 1 hafta ila 1 aydır, tekrar anlaşma yapılmadığı takdirde tanıtım yazıları kalır içindeki linkler sitemizden kaldırılır.

Bu süre içinde sitemize karşılıklı anlaşma ile girilen tanıtım yazılarında ve linklerde düzenleme, değiştirme, güncelmeme gibi işlemler yapılmamaktadır. )

Giden bağlantılarınızın niteliğini Google'a tanıtılarak yapılmaktadır. Tanıtım yazınızın çıkış linki linki aşağıdaki örnekteki gibi uygulanmaktadır.

Bu siteleri kullanımla doğabilecek zararlar Kullanıcı'nın/Kullanıcılar'ın kendi sorumluluğundadır.

Tanıtım yazılarınızın giriş kısmına (Advertorial) ibaresi eklenerek okurların bu haberin bir tanıtım yazısı olduğunu belirteceğiz. Yazılarda örnek olarak ilk, tek gibi iddialı başlık ve içerikler kabul edilmemektedir.

Gazetenizolsun.com da ilaç, sigara, kumar, +18 gibi internet sitelerinin tanıtım yazıları ve editörün uygun görmediği yazılar yayınlanmaz.

Gazetenizolsun.com tanıtım yazılarınızın arasında yazıya göre fiyat politikası belirleyebilir. Sabit fiyat politikamız yoktur. Lütfen bu konuda ısrarcı olmayın. 

Gazetenizolsun.com Advertorial - tanıtım yazısı konusunda bir kurum ve kuruluşun üyesi, yayıncısı, kiracısı gibi sabit kullanıcısı değildir. 

Gazetenizolsun.com uygun gördüğü takdirde bu sözleşmeye ekleme ve çıkarma yapabilir.

GAZETENİZOLSUN.COM YAYIN KURULU