Header Reklamı
Firari Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Meclis Başkanlığından düşürüldü SAMSUN HABER
Paylaş
Bizi Takip Edin

Firari Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Meclis Başkanlığından düşürüldü

Hazır

Ekleme: 28.09.2016 17:48 Güncelleme: 02.09.2024 22:07 Tahmini okuma süresi: 1 dakika

TSO'nun Eylül ayı olağan meclis toplantısında eski Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu'nun bugün meclis başkanı olmadığını üyelere duyuruldu.

Samsun TSO Meclis Başkan Vekili Aydın Özvatan, “Odamızın Meclis Başkanı Sayın Muarrem Durmuşoğlu’nun meclis komite toplantılarına katılmaması nedeniyle ve ayrıca Durapay Mobilya Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret A. Ş. firmasının yapmış olduğu 22 Eylül tarihli genel kurulda da Sayın Durmuşoğlu’nun yönetim kurulu üyeliğinin de sona ermesi sebebiyle hem meslek komitesi üyeliği hem de meclis başkanlığı görevi sona ermiştir. Yerine Vural Beytekin gelmiştir” dedi.
Bu konuda değerlendirmelerde bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Artık Samsun TSO’nun bugünden itibaren bir meclis başkanı yoktur. Önümüzdeki günlerde tüzük gereği meclis başkanı seçeceğiz” diye konuştu.