Tavlı ve Doğan’dan Samsun TSO’ya Yeni Dönem Ziyareti
Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) yeni dönem yönetimini ziyaret etti. Yeniden başkan seçilen Salih Zeki Murzioğlu ile Meclis Başkanı Haluk Akyüz’e başarı dileklerini ileten Tavlı ve Doğan, Samsun’un ekonomik gelişiminde kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2026-2030 dönemine yönelik organ seçimlerinin ardından yeni yönetime tebrik ziyaretleri devam ediyor. Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, seçimlerde güven tazeleyerek yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Salih Zeki Murzioğlu ile Meclis Başkanlığı görevine seçilen Haluk Akyüz’ü ziyaret ederek yeni dönem için başarı dileklerini paylaştı.
Samsun’un Ekonomik Gelişimi Masaya Yatırıldı
Samsun TSO Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Divanı’nın da katıldığı ziyarette, kentin ekonomik ve ticari gelişimi açısından yeni dönemin taşıdığı önem ele alındı.
Vali Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Salih Zeki Murzioğlu ve Haluk Akyüz başta olmak üzere tüm kurul üyelerine yeni çalışma döneminde başarılar diledi.
Ziyarette, Samsun’un ekonomik potansiyelinin geliştirilmesi, ticari faaliyetlerin güçlendirilmesi ve kentteki kurumlar arasında iş birliğinin sürdürülmesinin önemi vurgulandı.
Murzioğlu ve Akyüz’den Birlik ve Beraberlik Mesajı
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Meclis Başkanı Haluk Akyüz, nazik ziyaretleri dolayısıyla Vali Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür etti.
Yeni dönemde de Samsun’un ekonomik gelişimine katkı sunmak ve iş dünyasının beklentilerine yönelik çalışmalar yürütmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirten Murzioğlu ve Akyüz, kentin ticari hayatını güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Kamu kurumları, yerel yönetimler ve iş dünyası arasındaki uyumlu çalışmanın önemine dikkat çeken oda yöneticileri, Samsun’un ekonomik potansiyelini daha ileriye taşımak için ortak akıl ve iş birliğiyle çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.