Reklam
Reklam
Bugün

Samsunlu Muhtarlardan destek geldi!

Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın başlattığı dev Gıda yardımı kampanyasına destek verdiklerini söyledi.

Öztürk Yıldırım'a çağrı yaparak gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesinde mahalle muhtarları olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

YILDIRIM MÜJDEYİ VERMİŞTİ
Yılport Samsunspor  A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım , geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından müjdeli bir haber vermiş ve "Çok büyük bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanyaya Valimiz Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'de dahil olacak. Yardım kampanyası resmi olarak 1 Nisan'da başlayacak" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZTÜRK'ten ÇAĞRI VAR
Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Coronavirüs salgını nedeniyle Dünyanın ve ülkemizin çok ağır bir sınavdan geçtiği bu günlerde yapılan yardımların önemine dikkat çekerek, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın başlattığı bu anlamlı kampanyaya sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ
Yıldırım'a çağrı yapan Öztürk, ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi noktasında mahalle muhtarlarının kampanyaya gerekli desteği sunmaya hazır olduklarını belirterek, 'Samsunspor Kulubü Derneği, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş ve Garip & Zeycan Yıldırım Vakfının önderliğinde başlatılacak kampanya bizi çok mutlu etti. Mahalle muhtarları olarak mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerini en iyi biz biliyoruz. Suistimallerin önüne geçilmesi anlamında da bu çağrımız önem taşıyor. Bu kampanyada gerçek ihtiyaç sahiplerine gıda yardımlarının ulaştırılması adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sayın Başkanımız Yüksel Yıldırım'ı ve ailesini bu anlamlı düşüncesinden dolayı tebrik ediyoruz' dedi.