Reklam
Bugün

Samsunspor Afyonspor maçı hazırlıkları - 7 Şubat İdman

08 Şubat 2020 - 13:22
TAKİP ETTAKİP ET

Samsunspor pazar günü saat 13:00 de kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Afyonspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştiriği idman ile devam etti.

Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman koordinasyon ve pas çalışması ile ısınma, dar alan oyunu, şut, orta ve sonuçlandırma çalışmalarının ardından son buldu. İdmana ameliyat olan Okan Dernek ve Bünyamin Cesur Karataş ile sakatlığı bulunan Oğuz Gürbulak katılmadı. Yalçın Kılınç ise takımdan ayrı çalıştı.
İdman öncesi Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, futbolcularımızın kendi aralarında yaptıkları masa tenisinde birinci olan Ahmethan Köse’ye, konsol oyunu ve tavla turnuvasında birinci olan İlyas Kubilay Yavuz’a parfüm hediye etti. İlyas Kubilay Yavuz’da kazandığı parfümün birini sakatlanan Oğuz Gürbulak’a hediye etti.

- Facebook: https://www.facebook.com/gazetenizolsun55/
- Twitter: https://twitter.com/gazetenizolsun
- Instagram: https://www.instagram.com/gazeteniz_olsun/
- Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gazetenizolsun/
- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbGh8OkDhcS6Fdm8eFMBNgw/videos?view_as=subscriber
Web: www.gazetenizolsun.com

#gazetenizolsun #samsunhabergazetenizolsun.com #samsun #samsunhaber #samsunhaberleri #samsunsporhaber #samsunsporhaberleri #samsun #samsunhaberleri #samsunsondakika #samsunnethaber #sondakikasamsunhaberleri #bestoftheday #instadaily #instamood #iphonesia #growtech #me #instadaily #instamood #business #photooftheday #bestoftheday #picoftheday #samsunspor #samsunsporhaberleri #haber #sondakikahaber #sondakikahaberleri #mucizedoktor #çukur #edho