Reklam
Reklam

Samsunspor Gaziantep FK hazırlık maçı özeti - Samsunspor Gaziantep FK : 0-1

17 Temmuz 2022 - 18:41
Güncelleme: 23 Ağustos 2022 - 11:11
TAKİP ETTAKİP ET

Yılport Samsunspor Yeni sezon ikinci etap hazırlıkları kapsamında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile maç yaptı. 
Sezon hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor ikinci etabın ilk hazırlık maçında Gaziantep F.K. ile karşı karşıya geldi. Samsunspor hazırlık maçında Gaziantep F.K.'ya 1-0 mağlup oldu.

Takımımız, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu’da bugün Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile yaptığı hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu.
Topuk Yaylası Serkan Acar Resort Sport Merkezi’nde oynanan maçta takımımız sahaya Jakub Szumski, Mücahit Albayrak, Berk Taşkın, Alim Öztürk, Ali Ülgen, Diomande, Hasan Kılıç, Osman Çelik, Laura, Novikovas ve Ahmet Sagat 11’i ile çıktı. İlk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Berk Taşkın yerini Yunus Emre Çift’e bıraktı. İkinci yarıda ise Aykut Özer, Şener Kaya, Soner Gönül, Polat Yaldır ve Yusuf Ensar Poyrazlı oyuna dahil oldu.
Gaziantep FK ise sahaya Mustafa Burak Bozan, Papy Djilobodji, Ertuğrul Ersoy, Ömürcan Artan, Halil İbrahim Pehlivan, Luka Stankovski, Recep Niyaz, Alexandru Maxim, Valmir Veliu, Angelo Sagal, Torgeir Borven 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Ekrem Kılıçarslan, Furkan Soyalp, Ulaş Zengin, Mehmet Kuzucu, Arda Kızıldağ, Joao Figueiredo, Mirza Cihan, Alexander Merkel, Hasan Yurtseven, Eren Çakır, Berke Gürbüz ve Bahadır Gölgeli oyuna dahil oldu.
Gaziantep FK’nın golünü de 4’üncü dakikada Alexandru Maxim attı. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Demokrat Özgür Güneş, Azat İlhan ve Salih Burak Demirel yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Giray Şaylan görev aldı.
Oynadığımız hazırlık maçını Futbol Gelişim Direktörümüz Batu Kaplan da izledi.