Header Reklamı
Samsunspor Kaybetmek Yok Turnuvası'na ev sahipliği yaptı SPOR
Paylaş
Bizi Takip Edin

Samsunspor Kaybetmek Yok Turnuvası'na ev sahipliği yaptı

Hazır

Ekleme: 30.05.2024 16:18 Tahmini okuma süresi: 1 dakika

Samsun ilkadım ilçesinde bulunan 11 ilkokul ile Yılport Samsunspor Kulübümüz işbirliği içerisinde yürütülen turnuva oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun ortaklaşa yürüttüğü futbol gelişim projesi kapsamında “Kaybetmek Yok” Turnuvasının 9'uncusu Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'mizde gerçekleştirildi.
Samsun ilkadım ilçesinde bulunan 11 ilkokul ile Yılport Samsunspor Kulübümüz işbirliği içerisinde yürütülen turnuva oynanan final maçlarının ardından sona erdi.
“Kaybetmek Yok” projesi turnuvası yaklaşık 1 ay kadar sürdü ve bu anlamlı turnuvada 5 bin civarında öğrenci yer aldı. Şenlik havasında geçen finalleri ise Yılport Samsunspor Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ve Antrenörler yakından takip etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.