Reklam
Bugün

SamsunsporHaber - Samsunspor taktik çalıştı 6 Şubat İdman

07 Şubat 2020 - 11:14
TAKİP ETTAKİP ET

Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri, pas çalışması, dar alan oyunu ve taktik çalışmasının ardından son buldu. 

İdmana ameliyat olan Okan Dernek ve Bünyamin Cesur Karataş ile sakatlığı bulunan Oğuz Gürbulak katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından Erkam Reşmen takımdan ayrı çalışırken, Yalçın Kılınç ise düz koşu yaptı.
İdmanımızı Bafra ilçesindeki Kolay Ortaokulu Öğretmeni Mesut Saraçoğlu, Ayça Ayvaz ve öğrencileri de takip ederek Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile hatıra fotoğrafı çekindi.

#gazetenizolsun #samsunhabergazetenizolsun.com #samsun #samsunhaber #samsunhaberleri #samsunsporhaber #samsunsporhaberleri #samsun #samsunhaberleri #samsunsondakika #samsunnethaber #sondakikasamsunhaberleri #bestoftheday #instadaily #instamood #iphonesia #growtech #me #instadaily #instamood #business #photooftheday #bestoftheday #picoftheday #samsunspor #samsunsporhaberleri #haber #sondakikahaber #sondakikahaberleri #mucizedoktor #çukur #edho