Reklam
Reklam
Bugün

Tuttur.com amatöre destek projesinde kazanan takımları açıkladı

tuttur.com'un düzenlediği Amatör Kulüplere Destek Projesi'nin ilk ayında 122 bin 416 TL toplandı; Karadeniz Bölgesi'nin en çok oy alan takımı Karabük'ten Kapullu FK oldu.

BİRİNCİYE 17 BİN 488 TL
Spor Toto Teşkilatı'nın resmi elektronik bayisi tuttur.com'un organize ettiği Amatöre Destek Projesi'nde ilk ayın kazanan takımları belli oldu. Karabük temsilcisi Kapullu FK,  13.847 oy alarak Karadeniz Bölgesi'nin birincisi oldu.  Karabük 1.Amatör B Grubu takımlarından Kapullu FK bu birincilik nedeniyle tuttur.com'un Karadeniz Bölgesi için ayırdığı 17 bin 488 TL'nin de sahibi oldu.

KAZANAN TAKIMLAR AÇIKLANDI
Projenin geride kalan ilk ayında 122 bin 416 TL toplanırken Akdeniz'den Uludazpor, Ege'den İzmirspor, İç Anadolu'dan Suvermez Kalespor, Marmara'dan Gemlik Vefaspor, Güneydoğu'dan Adıyaman Aydınspor, Doğu Anadolu'dan Arguvan Belediyespor oylamada ilk sırayı alarak destek kazanan takımlar oldular.

DESTEK DEVAM EDECEK
tuttur.com üyelerinin amatoredestek.com'da oy kullanarak destek alacak takımları belirlediği proje şu ana kadar amatör futbol kulüplerine yapılan en büyük destek olarak kabul ediliyor. Projede 7 bölge birincisi tuttur.com'un aylık kazancının bir bölümünü almaya hak kazanırken tuttur.com'da yapılan her kupondan elde edilen gelir amatoredestek.com sayfasındaki "Kumbara" bölümünde birikiyor. Proje Covid-19 salgını nedeniyle askıya alınırken ligler yeniden oynanmaya başladığında destek kaldığı yerden devam edecek.