Reklam
Bugün

Samsunlu yönetmen Rıdvan Uzun Layda'nın yeni şarkısının klibini çekti

28 Nisan 2020 - 12:36
TAKİP ETTAKİP ET

Karantina günlerinde canlı yayınları ile müzikseverlere konserler sunan Layda, sözü ve bestesi kendisine ait olan şarkısının aranjesi Can Martinov’a ait ve 'Hesabım Var' adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.
Şarkıcı Layda sevenlerine sürpriz yaparak yeni şarkısı Hesabım Var'ı çıkarırken, şarkının klibini ise Samsunlu yönetmen Rıdvan Uzun çekti.
Klip için evinde çekim yapan ünlü şarkıcı Layda, şarkının tamamını evde Ünlü Samsunlu Fotoğraf Sanatçısı ve Yönetmen Rıdvan Uzun’a çektirdi, ve "Karantina yaramış" dedirtti.
Şarkının klibi Covid-19 sebebiyle Layda’nın evinde Rıdvan Uzun tarafından çekildi. 
Layda, “Hesabım var” adlı yeni single’ımı müzikseverlerle buluşturmanın sevincini yaşıyorum. Sözü ve müziği bana ait şarkımın yüreklere dokunacağının hissediyorum, özellikle klibimi çeken hem menajerim hem arkadaşım olan Rıdvan Uzun’a çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yönetmenliğini Rıdvan Uzun’un üstlendiği klibin çekimleri sadece iki kişilik bir ekiple Samsun’da bir Rezidance’da yapıldı. 
Layda çekimlerde makyöz ve kuaföre bile gerek duymadığını söyledi: “Günümüz kliplerinde abartılı makyaj ve pahalı kostümlerle bambaşka insanlar izliyoruz. Kadınların doğal halleriyle de kendilerini güzel hissedebileceklerini gösteren bir klip çektik. Doğal kadın, güzel kadındır" dedi.

Kaynak: Samsunkenthaber