Reklam

Samsunspor'da Menemenspor maçı hazırlıkları, Samsunspor Basın Sözcüsü Ender Gür'den açıklama

01 Mart 2022 - 21:39
TAKİP ETTAKİP ET

Yılport Samsunspor, 5 Mart Cumartesi günü saat 16:00'da kendi sahasında karşılaşacağı Nasadoge Menemenspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde bugün yaptığı antrenmanla başladı. 
Samsunspor Menemenspor maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BASIN SÖZCÜSÜ ENDER GÜR’DEN AÇIKLAMA: ASLA KARAMSAL DEĞİLİZ
Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Ender Gür, takımın bugünkü antrenmanında basın mensuplarının sorularını cevapladı.
İlk olarak Bereket Sigorta Ümraniyespor maçını değerlendiren Basın Sözcüsü Ender Gür, “Özellikle geçen hafta Altaş Denizlispor maçından sonra oluşan puan durumunda rakiplerin birbirleriyle oynadığı haftalarda Bereket Sigorta Ümraniyespor karşılaşmasını kazanmamız durumunda gerçekten umutlanacağımız bir atmosfere girecektik. Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Kazanmamız durumunda çok daha iddialı sözler söyleyecektik. Çok daha iddialı hesaplar yapacaktık. Özellikle lig zirve yarışı için herkes için yeniden başlayacaktı. Bu amaçla da hazırlıklarımızı eksiksiz olarak tamamladık. Maça da iyi başladık. 38’inci dakikadaki kırmızı kart pozisyonuna kadar oyuna hakim olan, sahada ne yapmak istediğini bilen, kazanmak isteyen, rakibine üstünlük kuran taraf bizdik. Ama ilginç bir maç oldu. Birkaç tane kırılma noktası oldu. Bu kırılma noktalarında Fofana ile maçın başında yakaladığımız bir pozisyon vardı. Herkes Fofana’nın kaçırdığı pozisyona yöneldi. Ama orada Fofana’ya yapılan yüzde 100’lük penaltılık bir pozisyon var. Kırmızı kart yediğimiz pozisyonun çıkış noktası da net ofsayt. Dolayısıyla hakem kararlarının da etkili olduğu bir karşılaşmaydı. Ali Ülgen’e Del Valle’nin yaptığı hareketi net kırmızı kart. Dolayısıyla kendi içerisinde değerlendirdiğinizde birden fazla kırılma noktası olan bir karşılaşmaydı” dedi.
Oynanacak daha 11 maçın olduğunu belirten Ender Gür, “10 kişi kaldığınızda ister istemez oyun planınızda bir değişiklik yapıyorsunuz. Böyle istemediğimiz bir haftayı geride bıraktık. Bir fırsat kaçırdık ama Ümraniyespor maçını kaybettik diye biz ligi kaybetmedik. Asla umutsuz değiliz, asla karamsar değiliz. Daha önümüzde oynayacağımız 11 maç ve 33 puan var. maksimum seviyede bu puanları toplamak için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki karşılaşmalara baktığımızda ilk 6 içerisinde olabilecek birebir rakiplerimizle oynayacağız. Bu karşılaşmalar da bizim için çok önemli karşılaşmalar. Dolayısıyla 11 hafta içerisinde bütün çalışmalarımızı alabileceğimiz maksimum puanı alıp, ligi istediğimiz seviyede bitirmek istiyoruz. Asla umutsuzluğa ve karamsarsızlığa kapılmamamız lazım” diye konuştu.
Sakat ve cezalı oyuncular hakkında da bilgi veren Ender Gür, “Bu hafta Nasadoge Menemenspor ile oynayacağız. Bu karşılaşmada Nurullah ve Ali Ülgen kart cezalısı, Alaaddin Okumuş’un da bugün MR’ı çekilecek, Vukan Savicevic’in kaburgasındaki sakatlığı devam ediyor. Diğer oyuncularımızla da Menemenspor maçı hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.