Reklam
Bugün

Samsunspor Ümraniyespor maçı ne zaman hangi kanalda

01 Ekim 2021 - 21:50
TAKİP ETTAKİP ET

Yılport Samsunspor, hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Bereket Sigorta Ümraniyespor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı taktik antrenmanıyla sürdürdü.
Yılport Samsunspor bugünkü antrenmanı için tesislerimize gelen taraftarlarımız, ellerindeki meşalelerle takımımıza destek verdi.

Samsunspor Ümraniyespor maçı ne zaman hangi kanalda

Denizlispor maçıyla sezonun ilk deplasman galibiyetine imza atan kırmızı beyazlılar; Pazar günü sahasında lider Ümraniyespor'u konuk edecek. 

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00 da oynanacak kritik müsabaka TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 
TFF Birinci Ligi'nde haftanın en önemli karşılaşması Pazar günü Samsun'da Yılport Samsunspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak. Ligde şu ana kadar namağlup ilerleyen ve kalesinde tek bir gol dahi görmeyen İstanbul temsilcisi, şampiyonluk hesapları yapan Yılport Samsunspor deplasmanında bu ünvanını devam ettirebilecek mi? 
Haftanın en kritik maçını Kutlahan Bilgiç yönetecek. 
Her iki takım için büyük önem taşıyan müsabaka TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmaya kadar kırmızı beyazlılar, oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. 10 puanla ligde 10'ncu durumda yer alırken; rakibi Ümraniyespor ise oynadığı 7 müsabakanın 6'sından galibiyetle ayrılırken sadece 1 beraberlik aldı. İstanbul ekibi namağlup 19 puanla lider durumda.