Reklam

Sura İskenderli Hayalet dinle

11 Mart 2020 - 11:23
TAKİP ETTAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu ''Bir Daha Yak'' ile 100 milyonun üzerinde görüntülenerek şarkısıyla ve klibiyle müzik listelerinin en üst basamaklarında yerini alan ''Sura İskenderli''nin heyecanla beklenen yepyeni şarkısı ''Hayalet'' müzikseverlerle buluştu.
Uzun zamandır ''Sura İskenderli'' hayranlarının merakla beklediği şarkı ''Hayalet''; izleyicisini ve dinleyicisini büyüleyerek, hafızalara kazınacak sözleriyle ve sahneleriyle en derinlere temas edecek.
Sözü ve müziği genç sanatçı ''Sura İskenderli''ye ait olan, prodüktörlüğünü LilOGroup'un üstlendiği ''Hayalet'' şarkısının altyapısı ise SamiRec imzası taşıyor.
Sura İskenderli'nin yeni şarkısı ''Hayalet''in klibini ise başarılı yönetmen Shahriyar Aliyev çekti. Klip şarkıyla birlikte muhteşem bir uyum içinde olup izleyicisini film tadında sürükleyip, derinden düşündürerek dönüştürecek.
Ruhumuza dokunacak sözleri, yenilikçi ve özgün altyapısı ile ''Sura İskenderli'' yeni şarkısı ''Hayalet'' yılın rekora koşan şarkısı olacak.
Dünyada huzur bulmayan bir bedenin öldükten sonra ruhunun huzura kavuşması için bir yol aramasını ve öldüğünden haberi olmayan kızın gördüğü tüm insanları hayalet sanarak herkesten uzaklaşmasını anlatan klipte gördüğümüz kız öldüğünün farkına varınca kaybettiği hayatı için feryad ediyor ve huzura kavuşmak istiyor.
Klibin genel teması ise kaybolan zamanın, boşa gitmiş ömrün, çalınmış gençliğin intikam hırsı ve feryadını anlatıyor.
''Sura İskenderli''nin yeni şarkısı ve klibi ''Hayalet'' Wediacorp Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.