Reklam

Yab-Pa Akademi yeni bir ekiple yola devam ediyor

25 Aralık 2019 - 10:38
TAKİP ETTAKİP ET

Samsun Süper Amatör Ligi'nde erkek futbol takımı, Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde de kadın futbol takımı ve bünyesinde ise binin üzerinde sporcusu bulunan İlkadım Belediyesi Yab-Pa Spor Akademi, kan değişikliğine gitti. Başkan Ali Akyüz, Halim Batur Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıyla Sinan Ünal Koordinatörlüğü'nde oluşturulan yeni teknik ekibi kamuoyuna tanıttı. Süper Amatör Lig'deki takımın başına Ayhan Bayraktar'ın getirildiği açıklandı. Başkan Ali Akyüz, Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ın da Samsun futbolu için büyük bir şans olduğunu belirterek, kadın futbol takımına destek sözü verdiğini açıkladı.
Başkan Akyüz ayrıca, "Kadıköyspor’dan ayrılan ekiple anlaştık. Güzel bir ivme kazandık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Maalesef son iki senede altyapı çoğalmasından hariç bir başarı elde edemedik. Samsun amatörüne mal olmuş bir kulüp olarak 15 gün önce bir değişiklik yaptık. İyi bir ekip kurduk. Samsun amatör futboluna en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık. 
Bunun düzelmesi için bir yol çizdik. Akın Türker aramızdaydı, İsmail Uyanık’ın baskısıyla birlikte Samsunspor’a gitti. Fakat Akın Türker’in bir ayağı yine bizdeydi. Fakat kendisiyle maddi bir sıkıntı yaşadığımız için yollarımızı ayırdık. Diğer ekiple birlikte de Kemal Soydemirci hocamıza görev verdik. Onun da o yükü kaldıramadığını düşünüyoruz. Kendisiyle görüşüp, teşekkür ettik. Ayhan Bayraktar hocamız teklifimizi kabul etti. Sinan Ünal hocamız koordinatörlük yaparım dedi. Suat Türe hocamız geldi. Güzel şeyler olmasını istiyoruz. Milli takımlara oyuncular vermeye başladık" diye konuştu.