TEKNOFEST 2022 için gençlere tam destek sözü veren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç geçtiğimiz günlerde Terme Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençli ve Spor Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde gelen ilk proje için Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Uyar ve TEKNOFEST proje takımıyla bir araya gelerek, projelerini dinledi.
‘YETER Kİ GENÇLERİMİZ ÜRETSİN’
TEKNOFEST 2022’ye en güzel en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için her türlü hazırlığa tüm Samsun'da olduğu gibi Terme olarak çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Başkan Kılıç, "Öğrencilerimizin hazırladığı projelerle TEKNOFEST’te Terme'yi en iyi şekilde temsil ederek, örnek çalışmalara imza atacağına gönülden inanıyorum. 2022'de şehrimizde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük havacılık festivallerinden olan TEKNOFEST 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne en iyi ev sahipliğini yapmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Samsun Valimiz Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekillerimiz Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu’nun büyük katkılarını görüyoruz. Biz de Terme olarak TEKNOFEST için proje üreten tüm gençlerimize tam destek sözü veriyoruz. Tüm imkanlarımızla onların yanındayız. Bu festivali bir adım öteye taşıyabilmek ve örnek projelere imza atmak için elimizden ne gelirse yapacağız. Öğrencilerimizin üreteceği tüm projeleri önemsiyoruz. Hem eğitimcilerimize hem de gençlerimize projeleri için yanlarındayız. Yeter ki onlar üretsin." dedi.
EV SAHİBİ OLMANIN SORUMLULUĞUNUN FARKINDAYIZ
TEKNOFEST'in dünyadan ve Türkiye'nin dört bir yanında bilim ve teknolojiyi rehber edinmiş, geleceğin teknolojilerini üreten gençleri bir araya getiren bir festival olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, “Roketten otonom sistemlere, tarımdan su altı sistemlerine, insansız hava araçlarından yapay zekaya kadar teknolojinin her alanında düzenlenen yarışmalar, dünyanın en büyük Teknoloji Yarışmaları TEKNOFEST'te gerçekleştiriliyor. 2021 yılından farklı olarak bu yıl Hyperloop Geliştirme Yarışması, Dikey İnişli Roket Yarışması, Engelsiz Yaşam Teknolojileri Yarışması ve Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmaları ilk kez düzenlenecek. Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST, Teknoloji Yarışmaları'na katılan gençlere hem kişisel hem de mesleki becerilerini geliştirmeleri için de pek çok imkan sunuyor. Bu kadar önemli ve uluslararası bir bilim festivaline ev sahipliği yapmanın sorumluluklarının farkındayız. Bizde Terme olarak bu bilinçle TEKNOFEST’e hazırlanıyoruz. TEKNOFEST’e kadar tüm projelerimizi tamamlayıp gerekli tüm hazırlıkları yaparak ilçe olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz." diye konuştu.
Başkan Kılıç'tan TEKNOFEST2022 için tam destek
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2022 yılı içerisinde Samsun'da yapılacak olan dünyanın en büyük havacılık festivallerinden olan TEKNOFEST için proje üreten gençlere tam destek veriyor.

YORUM EKLE
SON DAKİKA HABERLERİ
1
Kuvvetli Fırtına ve Kar Uyarısı
2
Grip vakaları bazı illerde Omicron’u geçti
3
21 Ocak Samsun nöbetçi eczane listesi
4
Başkan Hasan Togar'dan Milletvekili Fuat Köktaş'a...
5
Samsunlular dikkat kurumlardan peş peşe uyarılar...
6
Yeşilyurt AVM'de tiyatro şenliği başlıyor
7
Canik'te 'Gönül Sofrası' herkese...
8
İlkadım'da illegal kullanıma uygun metruk...
9
Sevdamız Samsun’dan anlamlı turnuva
10
21 Ocak koronavirüs tablosu
SAYFALARTüm Sayfalar
Samsun İmsakiye 2022 ile sahur vakti ve iftar saati kaçta?
gazetenizolsun sosyal medya hesapları
18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü, 18 Aralık Göçmenler Günü anlamı
Selma Argon dedesi Mehmet Akif Ersoy’u anlattı
Samsun'da Solucan Gübresi Tesisleri
Çok üret, çok kazan, daldan değil yerden toplayın
Advertorial - tanıtım yazısı yayınlanma sözleşmesi
Gazetenizolsun.com Çerez Politikası
Eczaneden Alınan Ücretsiz Maske ile Alakalı Önemli Bilgilendirme!
Samsun Büyükşehir’den sağlık çalışanlarına yemek desteği
Tuttur.com amatöre destek projesinde kazanan takımları açıkladı
Samsunlu Muhtarlardan destek geldi!
Türkiye'de koronavirüsten vefat edenler ve vaka sayısı - 4 Nisan Cumartesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama yapıyor (3 Nisan Cuma) Yeni alınacak önlemleri açıklıyor!
Güvenlik görevlisi Samsun'da diyaliz hastası vatandaşın odun kırmasına yardım etti
Koronavirüs Türkiye'de 356 can aldı, vaka sayısı 18 bini aştı
Rüştü Reçber'in sağlık durumu nasıl?
1 Nisan İtibariyle İl İl Koronavirüs Vaka Haritası
MAG YOUTUBE HAYATI EVİNİZE TAŞIYOR
Bahadır Tatlıöz Marakeş Projesi'ni öne çekti!
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı 13 bin 531'e, can kaybı ise 214'e yükseldi
Samsun Pandemi Kurulu toplandı, yeni karar çıkması bekleniyor!
Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 131'e, vaka sayısı ise 9217'ye yükseldi
Mesih dizisini iptal mi oldu? Netflix Messiah dizi
Çukur Evde izle, Çukur bu hafta varmı?
Anemon Otel koronavirüs salgını nedeniyle kapandı!
Dolandırıcılar şimde de Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi'ni kullanıyorlar!
Havza Vefa Sosyal Destek Grubu ilk toplantısını yaparak kararlar aldı
Türkiye'de bugüne kadar toplam 20 bin 345 koronavirüs testi yapıldı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca iki kardeşin Samsun'dan görderdiği evde kalın mesajını yayınladı
Türkiye’nin Otomobili TOGG Tanıtım Toplantısı Canlı Yayın
Samsunspor Sarıyer maçının özeti ve golleri
Samsunspor Puan Durumu - Türkiye 2. Lig Beyaz Grup Fikstür ve Puan Durumu
Samsunspor Amedspor Maçını canlı izle
Samsunspor Sarıyer maçı canlı izle
Keçiörengücü Samsunspor maçı canlı izle
Samsunspor Bayrampaşa maçı canlı izle
Samsunspor Eyüpspor maç özeti - 10 Şubat 2019 Pazar
Samsunspor Eyüpspor Maçını canlı izle
Türkiye 2. Lig Beyaz Grup Fikstür ve Puan Durumu - Samsunspor Puan Durumu
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER