İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekibi corona virüsü başta olmak üzere, ilçe halkının sağlığı için mikrop ve bakterilere karşı gerekli görülen tüm noktalarda özel kıyafetli ekiplerle dezenfekte çalışmalarını aralıksız olarak tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye olarak ilçe halkına olan tüm sorumluluğumuzu yerine getirmenin gayretinde içinde olduğunu kaydeden diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Vatandaşlarımızın sağlığını birinci sıraya koyarak ilçenin dört bir yanında dezenfekte, yıkama, ve vefa ekibimizi de içine alan çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Bilindiği gibi corona virüsü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir tehlike arz etmektedir. Biz de İlkadım Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için 7 gün 24 saat çalışıyoruz” dedi.
“Her alanda koronavirüsle mücadele ediyoruz”
İlçe genelinde yürütülen koronavirüs ile mücadele çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Demirtaş, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz temasın yüksek olduğu yerlerde virüs yayılma riskini en düşük seviyeye çekmek adına gün boyunca mesaisini akşam saatlerinde sürdürerek gruplar halinde ilçemizin farklı noktalarında planlanan yerlerde dezenfeksiyon çalışması yapıyor. Zabıta ekiplerimiz korona virüsle mücadele kapsamında market, fırın, bakkal, semt pazarlarında güvenli mesafenin korunması ve uyulması gereken kuralları kontrol ederek uyarılarda bulunuyor. Temizlik İşleri ekiplerimiz ise şehir merkezinde halkın yoğun olduğu cadde ve sokaklarda ilaçlı antiseptiklerle yıkama çalışmaları yapıyor.61 mahallemizi kapsayan program dahilinde her gece bir mahallemizin tüm sokaklarını ilaçlı yıkama işlemi temizliyoruz. Vefa Destek Grubumuzda sokağa çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak son derece anlamlı bir hizmeti yerine getiriyor. 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı bulunan, sokağa çıkamayan vatandaşların ve koronavirüs sebebiyle karantina sürecinde kalanların ihtiyaçlarının karşılanması için koordineli bir şekilde para çekme, ilaç temini, alışveriş, gibi hizmetlere yardımcı oluyorlar” şeklinde konuştu.
Başkan Necattin Demirtaş: Halkımızın sağlığı için özveri ile çalışıyoruz
İlkadım Belediyesi halk ve çevre sağlığı sorumluluğu kapsamında ilçedeki; okullar, kreşler, ibadethaneler, yolcu bekleme durakları, park ve bahçeler ile toplanma alanlarının dezenfekte edilmesi, mahalle ve sokakların özel solüsyonlu yıkama çalışmaları, kurulan sosyal destek grubu vefa timiyle her alanda ilçe halkının sağlığı için özveri ile çalışıyor.

YORUM EKLE
SON DAKİKA HABERLERİ
1
Samsunspor Basketbol Yıldız Adaylarını seçti
2
27 Eylül koronavirüs tablosu
3
Yeşilyurt Ailesi’nin eğitime desteği devam ediyor
4
Dinozorların bile başına geldiyse, bizim de başımıza...
5
Atakum Zabıtası’ndan koronavirüs temaslı yurttaşlara...
6
Köyünde yaşamak isteyenlerin dikkatine! Tam sizlik...
7
Akıllı telefonların ortalama satışı fiyatları...
8
28 Eylül Samsun nöbetçi eczane
9
Pandemi Döneminde Çocuklarda Aşırı İnternet...
10
Senin de eğitime bir tablet katkın olsun! - Samsun...
SAYFALARTüm Sayfalar
Çok üret, çok kazan, daldan değil yerden toplayın
Advertorial - tanıtım yazısı yayınlanma sözleşmesi
Gazetenizolsun.com Çerez Politikası
Eczaneden Alınan Ücretsiz Maske ile Alakalı Önemli Bilgilendirme!
Samsun Büyükşehir’den sağlık çalışanlarına yemek desteği
Tuttur.com amatöre destek projesinde kazanan takımları açıkladı
Samsunlu Muhtarlardan destek geldi!
Türkiye'de koronavirüsten vefat edenler ve vaka sayısı - 4 Nisan Cumartesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama yapıyor (3 Nisan Cuma) Yeni alınacak önlemleri açıklıyor!
Güvenlik görevlisi Samsun'da diyaliz hastası vatandaşın odun kırmasına yardım etti
Koronavirüs Türkiye'de 356 can aldı, vaka sayısı 18 bini aştı
Rüştü Reçber'in sağlık durumu nasıl?
1 Nisan İtibariyle İl İl Koronavirüs Vaka Haritası
MAG YOUTUBE HAYATI EVİNİZE TAŞIYOR
Bahadır Tatlıöz Marakeş Projesi'ni öne çekti!
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı 13 bin 531'e, can kaybı ise 214'e yükseldi
Samsun Pandemi Kurulu toplandı, yeni karar çıkması bekleniyor!
Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 131'e, vaka sayısı ise 9217'ye yükseldi
Mesih dizisini iptal mi oldu? Netflix Messiah dizi
Çukur Evde izle, Çukur bu hafta varmı?
Anemon Otel koronavirüs salgını nedeniyle kapandı!
Dolandırıcılar şimde de Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi'ni kullanıyorlar!
Havza Vefa Sosyal Destek Grubu ilk toplantısını yaparak kararlar aldı
Türkiye'de bugüne kadar toplam 20 bin 345 koronavirüs testi yapıldı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca iki kardeşin Samsun'dan görderdiği evde kalın mesajını yayınladı
Türkiye’nin Otomobili TOGG Tanıtım Toplantısı Canlı Yayın
Samsunspor Sarıyer maçının özeti ve golleri
Samsunspor Puan Durumu - Türkiye 2. Lig Beyaz Grup Fikstür ve Puan Durumu
Samsunspor Amedspor Maçını canlı izle
Samsunspor Sarıyer maçı canlı izle
Keçiörengücü Samsunspor maçı canlı izle
Samsunspor Bayrampaşa maçı canlı izle
Samsunspor Eyüpspor maç özeti - 10 Şubat 2019 Pazar
Samsunspor Eyüpspor Maçını canlı izle
Türkiye 2. Lig Beyaz Grup Fikstür ve Puan Durumu - Samsunspor Puan Durumu
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER