Kimin çektiği belli olmayan fotoğraflar sosyal medya da hızla yayılıyor!

TAKİP ET

Samsun'da Korona Virüs'ten hayatını kaybettiği iddia edilen iki kişinin defini sırasında çekilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Korona Virüs, Samsun'da da can aldı iddiası kentte panik yaratırken, yetkililer ölümcül virüse karşı evde kal çağrıları yapmaya devam ediyor. Samsun'da bugün sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, Korona Virüs'ten hayatını kaybettiği iddia edilen iki kişinin cenaze aracında bulunan tabutları ve mezarlıkta defin sırasında çekilen fotoğraflarının yer aldığı görüldü. 

Görüntüleri kim ya da kimlerin çektiği bilinmezken, Korona Virüs'ten öldükleri ileri sürülen iki kişiye ait defin işlemleri sırasında çekilen bir fotoğrafta, görevlilerin özel giysiler giydikleri, belediye görevlilerinin de yüzlerini maske ile kapattıkları dikkati çekti.

KONUYLA İLGİLİ YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

Samsun'da Korona Virüs'ten öldüğü gündeme gelen cenaze aracındaki tabut görüntüleri ile ilgili geçte olsa açıklama geldi. 
Bir yetkili, cenazelerin normal vakalar olduğunu koronavirüsü tanısının söz konusu olmadığını belirterek  İzmir ve İstanbul’dan gelen cenazelerin Alaçam ve Bafra definedildiğini,Derecik mezarlığındaki görüntü ise koronavirüs tanısı konulmuş değildir." dedi. 

Derecik Mezarlığında neden bu kadar önlem alındığı ve cenaze defin işlemi yapılırken çevresinde cenaze yakınlarından kimse olmadığı ise akıllarda soru işereti kalmasına neden oldu! 

Konuyla ilgili olarak Gazeteniz Olsun.com olarak yetkililerden bilgi istedik, fakat alamadık. Biraz beklememizin ardından diğer haber sitelerinin fotoğrafları haberleştirmesinin ardından bizde yayına aldık. Bu görüntülerle ilgili olarak hiç bir açıklama yapılmadığı içinde haber olarak yayında kalmıştır ve iddia olarak verilmiştir.

Koronavirüsten vefat eden 2 kişi Samsunda toprağa verildi