Koronavirüs'ten vefat eden 2 kişi Samsun'da toprağa verildi

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüsten öldüğünü açıkladığı 75 kişiden 2 kişinin cenazeleri Samsun'da toprağa verildiği iddia edildi. Cenazeler Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin cenaze nakil araçları ile defin yapılacağı alana götürüldü.

Samsun Haber - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüsten öldüğünü açıkladığı 75 kişiden 2 kişinin cenazeleri Samsun'da toprağa verildi. Cenazeler Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin cenaze nakil araçları ile defin yapılacağı alana götürüldü.

KONUYLA İLGİLİ YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

Samsun'da Korona Virüs'ten öldüğü gündeme gelen cenaze aracındaki tabut görüntüleri ile ilgili geçte olsa açıklama geldi. 
Bir yetkili, cenazelerin normal vakalar olduğunu koronavirüsü tanısının söz konusu olmadığını belirterek  İzmir ve İstanbul’dan gelen cenazelerin Alaçam ve Bafra definedildiğini,Derecik mezarlığındaki görüntü ise koronavirüs tanısı konulmuş değildir." dedi. 

Derecik Mezarlığında neden bu kadar önlem alındığı ve cenaze defin işlemi yapılırken çevresinde cenaze yakınlarından kimse olmadığı ise akıllarda soru işereti kalmasına neden oldu! 

Konuyla ilgili olarak Gazeteniz Olsun.com olarak yetkililerden bilgi istedik, fakat alamadık. Biraz beklememizin ardından diğer haber sitelerinin fotoğrafları haberleştirmesinin ardından bizde yayına aldık. Bu görüntülerle ilgili olarak hiç bir açıklama yapılmadığı içinde haber olarak yayında kalmıştır ve iddia olarak verilmiştir.

Samsun'da koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybettiği öne sürülen 2 kişinin cenazeleri toprağa verildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüsten öldüğünü açıkladığı 75 kişiden 2 kişinin cenazeleri, dün geniş sağlık önlemleri altında Büyükşehir Belediyesi'ne ait caneze nakil aracıyla taşındı. Cenazelerin defin işlemlerinin ise koronavirüsüne karşı özel tulum giymiş,  maskeli görevliler tarafından yapıldığı görüldü.

Dolandırıcılar şimde de Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi'ni kullanıyorlar!

HABERİN DETAYLARI ==>https://www.gazetenizolsun.com/dolandiricilar-simde-de-ekonomik-istikrar-kalkani-destek-paketi-ni-kullaniyorlar-s15.html

Hac İşlemleri Tümüyle Ertelendi

https://www.samsunnethaber.com/haber/hac-islemleri-tumuyle-ertelendi-427.html

koronavirus