Samsun'da acı anlar

TAKİP ET

Samsun'da psikolojik tedavi gören genç, piknik tüpü ve poşetle intihar etti.

1-Samsun'un İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesinde anne, baba ve kardeşleriyle aynı evde kalan 29 yaşındaki Savaş S. isimli genç, elindeki çöp poşetine piknik tüpü gazını doldurarak, başına geçirdiği poşeti lastikle bağlayarak korkunç bir şekilde hayatına son verdi.


2-Dün akşam saatlerinde oğlu Savaş S. ile son kez konuştuğundan habersiz olan baba sabah oğlunu uyandırmak için odasına girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı.


3-Birlikte son kez sofraya oturdular

Edinilen bilgilere göre kan donruran olay sabah saat 09.30 sıralarında Samsun'un İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi 30 Ağustos Caddesi 64 numaralı evin birinci katında meydana geldi.


4-Psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen ve bekar olan Savaş S.(29), akşam annesi, babası ve 2 erkek kardeşiyle birlikte yemek yedikten bir süre sonra odasına odasına çekildi.


5-Tüp, poşet ve lastikle canına kıydı

Bu sabah ailece köylerine gitmek üzere yola çıkmadan önce sabah oğlunu uyandırmak için odasına giren baba Mustafa S., oğlunu hareketsiz şekilde buldu.


6-Oğlunun baş kısmından boynuna kadar geçirilmiş ve boğazından lastikle bağlanmış cansız bedeniyle karşılaşan babanın feryadı üzerine aile fertleri ve komşuları hemen polis ekiplerine haber verdi.


7-Sabaha karşı annesi, babası ve kardeşleri yattıktan sonra mutfaktan piknik tüpünü alarak, çöp poşetine tüp içerisindeki gazı doldurduktan sonra , poşeti kendi elleriyle başına geçirerek bağlayıp hayatına son veren genç ailesini ve mahalleliyi yasa boğdu.

Kaynak; samsungazetesi